2777
2789

19سالمه دیپلم گرفتم قصد ادامه تحصیل ندارم دوست دارم برم لاین های ارایشگری رو یاد بگیرم درامد داشتم باشم ولی پول ندارم حتی توی شهرمون هیچ کاری هم نیس و اگ باشه خیلی سخت گیرن هیچ سرمایه ایی ندارم خسته شدم از بی پولی و فقر دیگ نمیدونم باید. چیکار کنم شماها کسب و کار اینترنتی رایگانی میشناسین ک بهم معرفی کنین چون هیچ راهی ندارم خسته شدم از بی پولی😭😭😭😭💔بنظرتون چیکار کنم 20میلیون سرمایه لازم دارم تا شروع کنم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروشندگی نمیشه ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
کسی ک پول نداره باید درسشو بخونه محیط بیرون برای دختر ۱۹ ساله دیپلم برای کار مناسب نیس خودمم وضم ا ...

مغزم دیگ برای درس نمیکشه و برای درس خوندن هم باید پول داشت

رفتم ولی بیرونم کردن بهونه های الکی لوردن دیگ نمیدونم چیکار کنم😔

توی مغازه های لوازم التحریر و کپی و پرینت 

اینا هم یاد بگیری خوبه کارش سخت نیست بنظرم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
دیگ افسردگی گرفتم انقد ک تو خونه نشستم حتی پول ندارح یه بستنی بخرم 😭😭💔

باورت میشه بگم من درامدم ماهی سی ملیونه ولی با تو هیچ فرقی ندارم ! یه ریالش تو جیبم نمی مونه ؟ میدونم باورت نمیشه ولی واقعیته زندگی همیشه سختی خودشو داره به جنبه مثبتش فکر کن 

باورت میشه بگم من درامدم ماهی سی ملیونه ولی با تو هیچ فرقی ندارم ! یه ریالش تو جیبم نمی مونه ؟ میدون ...

خب پول خرج میشه ادم باید جایی کار کنه دلش خوش باشه ب زندگی ن منی ک همش تو خونه ام خب دلم میخاد مستقل بشم دستم تو جیب خدم باشه الان از من کوچیک تر مستقل هستن!