2777
2789
عنوان

دست دخترم

177 بازدید | 13 پست

سلام دخترم7سالشه درازکشیده دسشوگرفتم بلندش بکنم بریم بیرون یهوجیغ بنفش زدهوهی اخ اخ دستم حالامن مچش گرفتم این تاخوب آرنج دردشدیدداشت یک ساعت هم گذشته دستشونمیتونه تکون بدهدبش استامینوفن هم دادم شوهرم نیس نمیدونم چکارکنم دخترم چندماهی هی میگ پام دردمیکند ازمایش دادم فقط کمی کم خونه چکارکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کمی کم خون بودنشو جدی بگیر عزیزم 

و نگو فقط کم خون! کم خونی باعث میشه رنگ و روش بعد ها همیشه زرد باشه، نتونه تو هیچ ورزشی شرکت کنه و مقام بیاره، عادت ماهانه سختی داشته باشه 

کم خونی باغث عصبی بودن میشه 

کم خون باشه با هر کسی نمیتونه ازدواج کنه 

کم خون باشه ضعیف میشه 

دستشو بکشی دردش میگیره 

و هزار مرض دیگه که از کم خونی میاااد 

خودم تالاسمی مینور دارم کشیدم درداشو، بچه ی هفت سالع رو کم خونیش پیکیری کن 

این ضعیفی دستشم واسه همونه بچه 

ازکوچیکی کم خونه شوهرم وباباش کم خون خوب چی بدمش 

دقیقا مثل من، پس از باباش تالاسمی گرفته 

چون کم خونی با دارو حل میشه 

ببرش پیش دکتر بگو چیکار کنی 

کاش مامان منم همینکار میکرد، من به شدت ضعیفم 

شما مثل خواهرم میمونی عزیزم اون بچه رو از الان به دادش برس ببرش دکتر تقویتی بده بهش 

توازمایش نمینویسه تالاسمی؟؟ فقط میگن کمی کم خون باشه ممنون 😍 

برای من ننوشتن دیگه 

دکترا هم هی میگفتن کم خون 

تا هفت سال قبل دکتر گفت تالاسمی داری… 

تقویتش کنی بدنش از پس هزار تا مریضی برمیاد 

دور باشه ازش ایشالله 

برای من ننوشتن دیگه  دکترا هم هی میگفتن کم خون  تا هفت سال قبل دکتر گفت تالاسمی داری…&nb ...

اره اینجاک آزمایشگاه درست حسابی نداره همشم مریص میشه قبلاشک مینورداشت حالاشهرستان ازمایش خوب نداره چکارکنم شوهرم کارگره، 

دوسال می‌بردیمش دکتراصفهان بهترین دکترا داره، تاخوب شدهیه چیزی ازبدنش دفع میشداینجاکاری نمیتونستن بکنن، هیچی نداره هرچی شوهرخرم میگم بریم اصفهان اونجاکارگری کن گوش نمیده 

قبلامیگرفتم نمیخورد

اگر خالی نمیخوره،بریز  داخل شیر بهش بده،من دخترم اول دوس نداشت,ولی الان خودم میخورم،میگه منم میخوام.فقط شیره انگور اصل باشه حتما وتقلبی نباشه،چون بعضیا شیره چغندرو به جای شیره انگور میفروشن