قشنگا ما می خوایم بریم کافه ی تقریبا معروف تو شهرمون ی چیزی سفارش بدیم و ۲۰ دقیقه بشینیم، بائو میز رزرو کنیم یا رزرو فقط برای گرفتن تولده؟ مرسی که کمک میکنید استرس دارم
بچه بودم کافه دو سه بازی رفتن ولی هیچی یادم نمیاد چون با مامان بابام میرفتم
گاهی میخندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم 🫂🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما گاهی رزرو میکنیم گاهی نه میدونی ممکنه روز شلوغی باشه و میز خالی نباشه ممکن هم هست میز خالی باشه یعنی برای ما اینجوریه ..بعضی رستوران و کفهها کلا با رزرو کار میکنن . شما زنگ بزن بپرس
نه عزیزم رزرو نیاز نیست برو بشین منو رو برات میاره اگه نیاورد دستتو با لبخند ببر بالا یه کوچولو سرتو به نشانه ی (بیاید لطفا)ببر پایین بعد انتخاب کن اگه قهوه تلخ نمیخوری موکا یا کارامل ماکیاتو سفارش بده اگرم قهوه تلخ دوس داری لته رو پیشنهاد میکنم مخصوصا که لته آرت باشه بخور بعدم حساب کن بیا بیرون