2777
2789

قصد دارن کانال بنده رو بخرن ولی میگن حضوری هر جا شما بگین آخه آقا هستن استرس دارم برم حضوری باهاشون معامله رو انجام بدم خودشون میگن یه مکان 

سبز بریم😶🧡

میترسم برم شما بودین می رفتین؟؟

شغل شون مشاور خوانواده هستش البته🥰🧡

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

وا نمیخورتت که 😐

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایستگاه اتوبوس یا یک پارک شلوغ برو عصری با دوستت یا مامان یا اگه متاهلی با همسر برو

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

شغلش بخوره تو سرش به کنار

معامله همینه عزیزم جگر شیر نداری سفر پیول نرم

شعرم از خودمه کپی حارام

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
بهونه تراشی میکنه برای فروش کانال ک ادم نمیره حضوری😄 قصدش چیز دیگس گولش نخور

اره آخه چند بار هم عزیزم عزیزم کرد

اره آخه چند بار هم عزیزم عزیزم کرد

دیدی گفتم اخه فروش کاناله

مگ میخوای ماشین معامله کنی

کانال این مسائل مجازی روتین معامله به صورت مجازی

این اقا قصدش چیز دیگس مث اینکه از کجا معلوم مشاوره خانواده باشه مگ مدرکش دیدی

از من نصیحت بگو حضوری نداریم اگ خواستین نهایت نهایت چت تصوریری یا تماس بگیر از طریق خود برنامه ک شمارت نیفته براش صحبت کن بگو این قیمت این شرایط خریداری یا ن

عکست نمیدونم دیده یا ن یا صدات شنیده خلاصه قصدش حدفش خرید کانال نیس

دیدی گفتم اخه فروش کاناله مگ میخوای ماشین معامله کنی کانال این مسائل مجازی روتین معامله به صورت مج ...

خیلی ممنون