2777
2789

پام شکسته دکتر آتلش کرد گفت چون ورم داره یه هفته توی اتل میمونه بعد بیا گچش میکنیم.

تازه گفت اگر میخاین همین امروز براتون عمل کنم پلاتین بذارم،خودم قبول نکردم میگن جا بخیه میمونه و عملش اذیت کننده اس

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منو فرداش گچ کردن

چرا به من گفتن یه هفته دیگه بیا؟

تازه ورمشم انقد زیاد نیست

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

شرمنده میپرسم اینجا اسی ولی تا چن وقت تو گچه الان دکتر بهم گف ۴۲ تا ۴۵ روز ما ۴۲ روزه بریم باز میک ...

وای خیلی تو گچ مونده

به من‌گفت روزیکه گچ کنم تا یک ماه توی گچ میمونه

تو روزیکه پات شکست چن روز بعدش گچ کرد؟

ن باید اون ورم و کبودی کامل از بین بره. همون اولش که این اتفاق افتاد باید یخ میزاشتی

نذاشتم ولی میدونم ورمش خیلی نیست

دست مامان من از چند جا شکست همون روز گچ‌گرفتن دو ماه گچ‌بود بعد بازش کردن ولی خیلی اذیت شد 

منو نمیدونم چرا گفتن یه هفته دیگه

اخه ورمش زیاد نیست

منو نمیدونم چرا گفتن یه هفته دیگه اخه ورمش زیاد نیست

برو‌جای یک دکتر دیگه ببین چی میگه ،مادرم تو آشپزخونه سر خورد زمین دستش شکست دکتر جا ننداخت همون جور گچ گرفت بعد دو ماه ک باز کرد هنوز درد میکرد و کج‌ جوش کرده بود باز دوباره دستشو شکستن درست جا انداختن خیلی درد کشید از سر دستش بخاطر نافهمی دکتر اولی حالا شمام به حرف یک دکتر نکن جای دیگه اگه تایید کرد حرف اولی رو توی آتل باشه بعد گچ‌بگیر ولی حتما بگو جا بندازنش بعد گچ‌بگیرن کج جوش نکنه