2821
2789
عنوان

وایییی خیلی ترسیدم😢😢

231 بازدید | 22 پست

بچه ها206یا207 وقتی سوارمیشی بعدش بطورخودکاردرماشین قفل میشه؟؟

امروزبامادرشوهرم منتظرتاکسی بودیم یه 206فک کنم شایدم207وایسادگفت گفتیم میریم فلان جاگفت میرسونمتون سوارکه شدیم صدای «تیک»اومددرها قفل شدن منم ترسیدم ولی چیزی نگفتم یاروبرگشت گفت شماره تماس بدین اشنابشیم منم قفلوکشیدم بالا وبازشدودروبازکردم وکولی بازی دراوردم که نگهداره گفت دروببنددیوونه میوفتی میمیری منم گفتم دیوونه تویی ک دراروقفل کردی گفت وقتی سواربشی درخودش قفل میشه گفتم باشه هرچی نگهدارپیاده میشیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🤣😂😂🤣🤣😂😂یادخودم افتادم 

شوهرم راناخریده در قفل بودهرچی میکشیدم بازنمیشد دستمو ب سخته از تو شیشه کردم تو زرد کردم بعدمیبینم قفل نداره بکشم بالا دستمم گیرکرده دادزدم ای دستم دروبازکن 🤣🤣کلیدشوزده میگم چرااین قفلی نداره ابروم رف 

منم یه بار سوار یه ماشین شدم دیدم جلو هر دو آقا نشستن شیشه هاش دودی بود ولی یکم دیده می‌شد فکر کردم عقب خانوم نشسته به هوای خانوم رفتم سوار شم تا سوار شدم دیدم اونم آقاعه دیگه دیر بود نشسته بودم بعد دراش قفل شد خیلی ترسیدم گفتم نکنه این 3 تا آقا باهم باشن از اونا باشن. که یهو دیدم یکیشون پیاده شد خیالم راحت شد فهمیدم اون یکی هم بد بخت مسافره