2777
2789
عنوان

شما بودین چه ری اکشنی داشتین+عکس

582 بازدید | 44 پست

دخترم سه ماهس، طبقه بالا مادرشوهرم ایناایم، از یک روزگیش یه جوری بوسش میکردن ک لپش کنده میشد بچم، ناراحت میشدم ولی واسه اینکه ناراحت نشن چیزی نگفتم تااینکه پدر شوهرم یه روزمحکم لبشو بوس کرد ک خیلی بدم اومد شوهرم گفته بود تا چند روز زیاد صورتشو نمیبوسیدن دیروز شوهرم بردش پایین وقتی اورد بالا صورت بچم کباب شده بود الان عکس میزارم، منم خیلی ناراحت شدم امروز میخاستم بادخترم با کالسکه ببرمش بیرون مادر شوهرم ازاینکه بهش نگفتم اونم بیاد قهر کرده😐حالا کلن رفتو برگشت ما بیست دقیقه ام نشد. حالا سرسنگینن باهام، تا حالا چند بار ک رفته بودم ب مادر شوهرمم گفته بودم این بار نگفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هربار بخوای بری تا سر کوچه حتما باید اطلاع بدی و باهات بیاد؟ خونه پدرته مگه که اجازه بگیری ازش یا همش باهات بیاد؟ خب آدم گاهی دلش میخواد تنها باشه 

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

نذارین صورت بچه نوزاد رو کسی ببوسه 

لطفا به عنوان مادر ، نذار بچه رو کسی ببوسه 

حتی وقتی بچه ها بزرگ هم میشن باید ازشون اجازه گرفت که ببوسیم

بچه عروسک که نیست 

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام