2777
2789

سلام . قطعا تو هر خانواده ای کسایی هستندکه خیلی عاقل و فهمیده و کاردانند ... بهتر موقع گرفتاری یا ناراحی ازشون کمک بخواییم . متاسفانه هنوز تو بیشتر خانواده ها مشاوره گرفتن از متخصصین یا مشاورین جایی نداره . (قابل توجه اونایی که دنبال دعا و  ... ) این چیزا هستند

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 

من عمرا از مشاورین کمک بخوام 

چندبار تجربه کردم دیدم واقعا سطح سوادشون خیلی پایین تراز مدرکشونه 

هیچی جزتوکل به خدا فایده نداره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

هرچیزی جای خود ولی دعا رو منم قبول ندارم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمرا از مشاورین کمک بخوام  چندبار تجربه کردم دیدم واقعا سطح سوادشون خیلی پایین تراز مدرکشون ...

منم از چندتاشون ضربه دیدم ولی یکی دوتا خوب پیدا میشه ولی خب سختم پیدا میشه چون از بین این همه فرض کن بخوای ی خوب پیدا کنی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
من عمرا از مشاورین کمک بخوام  چندبار تجربه کردم دیدم واقعا سطح سوادشون خیلی پایین تراز مدرکشون ...

من خودم زنداییمو خیلی قبول دارم و تو زندگیم ازش مشاوره میگیرم . زن با سیاست و عاقلیه

منم از چندتاشون ضربه دیدم ولی یکی دوتا خوب پیدا میشه ولی خب سختم پیدا میشه چون از بین این همه فرض کن ...

دقیقا 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من خودم زنداییمو خیلی قبول دارم و تو زندگیم ازش مشاوره میگیرم . زن با سیاست و عاقلیه

بله همیشه ادمای که دنیا دیده هستن بهتراز اونایی ان که مدرک دارن

هیچکس

اصلا به کسی نمی‌گم چون تجربه دارم که بعدا مشکلم رو می کوبند تو سرم

فقط با خدا درد و دل میکنم و نذر و نیاز میکنم

هیچ آدم عاقلی اطرافم ندارم، اونایی هم که عاقل هستن دلسوز من نیستن

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
برای امضاتون 👏👏👏

ممنونم گلم💚💖

هیچکس اصلا به کسی نمی‌گم چون تجربه دارم که بعدا مشکلم رو می کوبند تو سرم فقط با خدا درد و دل میکنم ...

بعضی وقتا لازمه ادم هیچی نگه .