2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گیاه که نمیدونم

ولی عرق کاسنی رو شنیدم خیلی خوبه برای کبد..صبح ناشتا با آب باید قاطی کنی بخوری

ولی مقدارش رو نمیدونم

اگه رفتی بخری همون عطاری بهت کمک میکنه برای مصرفش چه کنی

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
ی شربت گیاهی هست تا ۴۰ روز خوب میشی اسمش یادم نیست بزن تو تاپیکهای اولم وارسال ۹۹

مرسی نگاه کردم، همون تاپیکه که نوشته عرق چهل گیاه؟

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

مرسی نگاه کردم، همون تاپیکه که نوشته عرق چهل گیاه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4583368/%d8%b4%d8%b1%d8%a8%d8%aa-%d8%b3%da%a9%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%a7-%d8%b2%d9%88%d8%b1%db%8c%da%a9-%da%a9%d8%a8%d8%af

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

گیاه خار مریم داروی کبد چرب هشت . باید عرق خار مریم رو بخرید و استفاده کنید . مقدار مصرف به گرید چربی کبد بستگی داره . 

با گیاه خار مریم داروی لیورگل درست شده که داروخانه میفروشه و اغلب پزشک ها با توجه به مقدار چربی کبد تجویز می کنند روزی چقدر مصرف بشه .

برای درمان کبد چرب حتما باید فعالیت کرد . مثل پیاده روی تند . فعالیتی که ضربان قلب رو تند کنه  . لازم نیست از اول فعالیت تند و طولانی باشه ولی کم کم باید به حدی رسید که حداقل بیست دقیقه روزی فعالیتی داشته باشید که ضربان قلب رو بالا ببره . چیز های سرد نباید بخورید . وسط غذا و تا دو ساعت بعد از غذا آب و مایعات مخصوصا سرد نخورید . کلیه ی چیز های کارخانه ای . انواع سوسیس و کالباس ، پنیر پیتزا ،خامه قنادی و انواع سس اصلا استفاده نشه . حجم غذا باید کم بشه و کم چرب خورده بشه . که بهترین حالت این هست که رژیم اصولی زیر نظر پزشک باشه 

کبد چرب با دارو درمان نمیشه اینو من نمیگما دکتر به دختر عموم گفته که چندسال درگیرشه 

اول غذاهای سرخ کردنی رو حذف کن 

دوما پیاده روی و ورزش کن 

آب زیاد بخور 

نوشیدنی های یخ رو حذف کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بجز راهکار پرهیز خوراکی،مصرف خاکشیر بمدت ۴۰ روز ،بشددت اثر گزاره.

شب یه ق بریز تو لیوان،تو فضای خونه بزار و روشو بپوشون،فردا ناشتا بخور.میتونی یکم آبلیمو و عسل هم بهش بزنی که مزه داشته باشه.

دامادمون اوضاع کبدش خوب نبود،به سفارش طب سنتی،اینجوری خوب شد،ولی از لحاظ تغذیه هنوز رعایت میکنه.

طول روزم اکه شربت درست میکنین،توش خاکشیر بریزین.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بجز راهکار پرهیز خوراکی،مصرف خاکشیر بمدت ۴۰ روز ،بشددت اثر گزاره. شب یه ق بریز تو لیوان،تو فضای خون ...

والا ما تو پارچ درست کردیم گذاشتیم یخچال ، بعد چند روز صبح ناشتا ته لیوان میخوردم، یکمم مونده بود لزج شده بود.  اونوفت اینجا گفتن باید بصورت گرم بخوری. منم قطع کردم

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾