2777
2789
عنوان

قهریم میخوام بذارم برم

194 بازدید | 10 پست

من دو هفته دیگه امتحان دارم بهش دیروز گفتم من درس میخونم اعصاب خوردی درست نکن انگار نه انگار دوباره مثل همیشه یه چیزی پیدا کرد بهونه کرد توپید بهم و بعدشم تازه قهر کرده!! واقعا با این رفتاراش چرا باید واسش ناهار شام بپزم بذارم جلوش؟؟ میخوام بچرو‌ وردارم برم خونه بابام چون چند وقته شورشو دراورده سرهیچی داد میکشه دعوا راه میندازه یجوریه انگار که جادو شده اصلا تعجب میکنم خداییش دیروز کلی گریه کردم اخه من بدیم به کسی نرسیده چرا شوهرم با من همچین میکنه دلم خیلی گرفته ازش و اون مهم‌نیس واسش. زورم میاد واسش ناهار شام درست کنم. طرف با کارگر خونشم اینجور برخورد ‌نمیکنه این با من میکنه.  اگه بمونم ناهار نپزم میاد داد و هوار که غذای من کو!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت برو خونه بابات ببین واکنشش چیه میاد برگردونتت اگ دید خبری نی و تحملش برات سخته و این کاراش خیلی طول کشید و از این حرفا بگو طلاق میخاممم

برو دادخاست طلاق بده و تمام اول مهریتو بگیر چون اگ درخاست از طرف ط باشه مهریه بت تعلق نمیگیره دیگ 

قهر نکن بدتره،غذاشو درست کن ،ببین به چی گیر میده بهانه میگیره ،اونارو تحمل کن و اصلاح کن .

اگه دوباره بیهودی غر زد ،بذار انقد بگه تا خسته بشه اصلا دهن به دهنش نکن .

وقتی اروم شد یک ساعت بعدش باهاش حرف بزنن ببین مشکلش چیه .

بعضی از اقایون بیرون از خونه که مشکلی دارن دعواشو با زن میکنن و رک نمیگن چرا عصبی و ناراحت هستن .

اما اگه دیدی فایده نداره قهر نکن .زنگ بزن به خانواده خودش پدرش

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
قهر نکن بدتره،غذاشو درست کن ،ببین به چی گیر میده بهانه میگیره ،اونارو تحمل کن و اصلاح کن . اگه دوبا ...

باشه خیلی تکرار کرده رفتاراشو حرفم نمیزنه حرف میزنمم چیزی نمیگه درموردش ۲ روز خوبه میگه میخنده ۲ روز بعد بی دلیلللل یهو بهونه پیدا میکنه شروع میکنه داد کشیدن و منو مقصر همه چی کردن.. ۲ روز که خوبم استرس ۲ روز بعد رو دارم میدونم دوباره قراره داد بکشه همه تنم بلرزه

باشه خیلی تکرار کرده رفتاراشو حرفم نمیزنه حرف میزنمم چیزی نمیگه درموردش ۲ روز خوبه میگه میخنده ۲ روز ...

حتما موضوع مهمی هست که اینطوره ،اخرشبا... باهاش حرف بزن در طول روز نزدیکش نشو ،میخوایی قهر کنی با سکوت کردن قهر کن تو خونه خودت ،طبق روال روزانت کار خونتو انجام بده مطمعن باش خودش پشیمون میشه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.