بیاید یه قرای بزارید یادمون نره خدارو وقتایی که حالمون خوبه دقیقا مثل وقتایی که حالمون بده و مثل بچه ها میریم سراغ خدا ولی خدا توی خوشی ها و ناخوشی ها توی همه حال حواسش بهمون هست اگه بعضی وقتا شرایط سخت میشه بسپاریم به خدا شاید خدایا تو خدای خوب منی تو خدایی کردی تو هر زمان و شرایطی برام ببخش که بعضی وقتا فراموشت میکنم ♥️ببخش که وقتی زندگیم سخته میام سراغت خدا جونم ازت ممنونم برای تموم نعمتهایی که بهم دادی ♥️
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.