2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

من امروز ک همه خواب بودن سرکار بودم تفریحم رفتیم چشام دارن میرن اما من هنوز سر و مر و گنده اینجام😊

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

سروتونین مغز و افسردگی

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

به نام خدا

چنین موضوعی دال بر این است ک احتمالا شما فردی خونگرم و البته گرم مزاج  می باشید. اگر تمایل به رفع این موضوع دارید از گوشت، خرما، گردو و موز کمتر استفاده نمایید و بجای آن غذاهای با طبع سرد بیشتر میل نمایید، مع هذا چنان چه با چنین رویه ای خو گرفته اید و راضی هستید سبک زندگی کنونی خود را حفظ نمایید. فلذا اگر مایا به تشدید چنین رویه ای هستید، خرما همراه با کنجد، تخم مرغ، موز، ترشی جات و غذاهای تند و پر ادویه مصرف نمایید. به امید بهکامی و بهروزی شما، شبانگاهتان نیک

اره چکار کنم صبح زود نمیتونم بیدار شم وقتی بیدار میشم انقد خوابم میاد که نمیتونم بلند شم باز میخوابم

منم مثل توام بد دردیه  باید کم کم شروع کنی هروز یک ساعت زودتر از دیروز پاشو تا برسی به همون ساعتی ک میخای

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم