2777
2789
عنوان

خدا چرا صدامو نمی‌شنوی😭😭😭

302 بازدید | 13 پست

🥺اونقدری دوسش دارم که حد نداره 

هربار خوردم میکنه هر بار توهین می‌کنه اذیتم میکنه بهم میگه اندازه دوست و رفیقم دوست دارم به راحتی بلاکم میکنه دل لعنتیم چرا اینو نمی‌فهمه که منو نمیخواد😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدا چرا منی که اینقدر عشقم بهش پاکه باید اینهمه عذاب ببینم😔هر کی ما رو میبینه میگه به دردت نمیخوره قبلا خیلی دوسم داشت واقعا هم ثابت کرده بود ولی یهو سرد شد🥲🥲یهو فاصله گرفت رفتاراش نشون میده که آدم مودی باشه یه ساعت میگه دوست دارم یه ماه ازم فرار می‌کنه مطمعنم که با کسی نیست یا به خاطر کسی نیستن این رفتاراش از زندگیش خبر دارم کلا از همه چی زده شده و فاصله گرفته یک ماه دو ماه هم نیست میگه حوصله چیزی رو ندارم🥺بدجور دلمو شکست خیلی خارم کرد خیلی زیااااااااااد😔😔😔😭

گناهم چیه چرا عاشقش شدم😭😭😭 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی پای کسی وسط نیس؟؟  منم ی زمانی مثل تو بودم بعد فهمیدم اون ادم اصلا ارزششو نداشت

ببین خیلی بهم محبت کرد خیلی سوپرایزم میکرد خیلی وقتا بحثمون میشد یه دقیقه هم نمیزاشت ناراحت بمونم همش قربونش صدقم می‌رفت خیلی کارا کرد کلی خاطره قشنگ باهم ساختیم اون هم کار می‌کنه هم دانشجوعه خیلی وقتا مرخصی ساعتی می‌گرفت میومد دیدنم و و 🥲 

ولی نمیدونم یهو چش شد از این رو به اون رو شد کلا با خونوادشم اینجوری شده 

خب نکن من خودمم مث تو بودم  انفد بی محلی کردم تا اومد خواستگاری

🥺منم همین کارو میکنم 

کلا از دانشگاه هم انصراف داد میخواد بره سربازی شایدم واقعا به نفعش باشه بلکه برگرده به قبل

در کل خیلی خوشبین نباش زیادم نپیچ به پاش یکم فاصله بگیر مردا از زن آویزون متنفر میشن

اره از همه جا بلاکش کردم 

🥲خیلی بهم فشار اومده حس بی ارزش بودن میکنم