2777
2789
عنوان

با بچه ای که حرف بد میزنه چیکار کنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 22 پست
خیلی شیطونن نسل جدید ،😢

بخاطر هوش زیادشونه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
به نظرم بی توجهی بهش وقتی حرف بدی رو تکرار می کنه  چون بچه مي خواد توجه همه رو به خودش جلب کنه ...

بهش بی توجهی میکنم ولی به کسای دیگه که میگه واکنش نشون میدن یا بهش میخندن یا باهاش دعوا میکنن اینم بیشتر میگه 🙄

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها روش ک‌جواب میده حرف نزدن باهاش!  وقتی تو حرف بد از دهنت میاد بیرون‌ من‌دیگه بقیه حرفاتو‌ ...

معذرت خواهی میکنه . قول هم میده . ولی باز تکرار😠

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
بگو فلفل تو دهنت میریزم ( البته شوخی بودا) یادمه داداشم وقتی ۴-۵ سالش بود یهو گفت خار....مامانم ...

روش خوبیه امتحان میکنم . مرسی 

یه مدت کاملا بی خیال شید اصلا عکس العمل نشون ندید شما الان حساسش کردین به اون کلمه فقط باید جایگزین کنید و بی محلی اصلا انگار نشنیدید پسر من کلمه بیشعور یاد گرفته بود یه مدت هر دفعه می‌گفت به کسی بیشعور ما هم می‌گفتیم فلانی بلند شو دستت بشور یا بهش می‌گفتیم دستمونو شستیم یا شسته خلاصه آنقدر کردیم تا از دهنش افتاد

تنبیه اصلا جواب نمیده 

چی بی محل کن عصبانی نشو،پسرم الان دو سال و یازده ماهشه سه چهارماهی بود از خونه عموش دوتا حرف بد یاد گرفته بود منم انقدر دعواش میکردم و میترسوندم و چه میدونم هرکاری که فکر میکردم ترکش بدم تا ءخرش لکنت گرفت یه ماهه لکنت داره شب و روزم گریس و زجرکشیدن میگن کاش هرچی فحشه یادمیگرفت اینجوز نمیشد چون حرفای بد  فراموش میشن اما مریضی نه،پشیمانم عین سگ

چی بی محل کن عصبانی نشو،پسرم الان دو سال و یازده ماهشه سه چهارماهی بود از خونه عموش دوتا حرف بد یاد ...

عزیزم انشالله درست بشه حرف زدنش . مگه چطوری ترسوندیش که اینطوری شده عزیزم ؟

اگه شدیده ببرش گفتار درمانی

عزیزم انشالله درست بشه حرف زدنش . مگه چطوری ترسوندیش که اینطوری شده عزیزم ؟ اگه شدیده ببرش گفتار در ...

من عادی ترسوندمش مڹل همه پدر نادرا گاهی مݓلا گفتم پیشی لو لو چیزی،اما رفتی جایی اتفاقی تو خونشون یع عروسک بزرگ عین مترسک دید کلا دیگه ازاون روز تا حالا شدید شده