2777
2789
ای خدا  خودتو ناراحت نکن ❤️🙂

فقط اونجاش قشنگه که .

شب تاریکم کجایی کجایی؟

رسم دلداری نبود این جدایی کجایی ؟ وای حرف جدایی ک میاد نا خداگاه اشک میریزم .

هعی روزگار .

میشه برام دعا کنی؟

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونجاش قشنگه که . شب تاریکم کجایی کجایی؟ رسم دلداری نبود این جدایی کجایی ؟ وای حرف جدایی ک میا ...

ولی یه چیزی بگم زیاد خودتو اذیت نکن ، آدما میان و میرن میدونم سخته میدونم ....

ولی اینو بدون آخر همه چیز فقط خودتی ، نزار زمین بخوری قوی باش 

ولی یه چیزی بگم زیاد خودتو اذیت نکن ، آدما میان و میرن میدونم سخته میدونم .... ولی اینو بدون آخر هم ...

چشم سعی ما میکنم خوشحال شدم بهم انگیزه دادی🥲😄🤍♥️🫂

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
خداروشکر عزیزم ، وجود خودت مهم ترین چیزه نزار کسی وجودتو از خودت دور کنه 😘

وای چه مهربونی ، خیلی ب دلم نشستی و دوستت دارماااا♥️🫂🥺