2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق اوکیه و از این لحاظ ک مخصوص خوده انسانیه خیلی بهتره 

اقتصاد و روانشناسیم گریدشون بالاست یعنی اقتصاد ک از حقوق تو انسانی بالاتره ولی بدیشون اینکه هردو رشته شناوره انسانی هستن و رقابتش سخت تره ... 

اصلا دنبال پرستیژ نباش من حقوقم ولی علاقه نداشتم والا نمیتونم از حقوق خودم دفاع کنم نه زبونشو داشتم نه روشو داشتم  هیچم نشدم میخوام برم دنبال یه حرفه ارایشگری یه چیزی پول در بیارم 

اصلا دنبال پرستیژ نباش من حقوقم ولی علاقه نداشتم والا نمیتونم از حقوق خودم دفاع کنم نه زبونشو داشتم ...

از زبون داشتن در چ حد منظورته ؟

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

از زبون داشتن در چ حد منظورته ؟

برا وکالت باید سرر زبون دار باشه  ادم ساکت و کم حرف بدرد این کار نمیخوره یا موفق نمیشه استرس های خاص خودشو داره پر تنش هست کلا هم باید صبور با اعتماد بنفس هم حرفی بارای گفتن داشته باشه و البته بسیار ریزبین و باهوش

برا وکالت باید سرر زبون دار باشه  ادم ساکت و کم حرف بدرد این کار نمیخوره یا موفق نمیشه استرس ها ...

اوکی مرسی توضیح دادی 

برا وکالت باید سرر زبون دار باشه  ادم ساکت و کم حرف بدرد این کار نمیخوره یا موفق نمیشه استرس ها ...

پر تنش بودن از چ لحاظ هایی ؟