2777
2789
عنوان

ورم پا در بارداری

520 بازدید | 9 پست

خانما من ۳۳ هفته هستم

یه هفته س که ورم پاهام مخصوصا قسمت زانو هام بیشتر شده 

حالا خود ورم به کنار مشکل اینجاست که از ساق پا تا ران پاهام هر نقطه دست میزنم درد میکنه

این هفته پیش رو هم ویزیت دکتر کلیه دارم هم دکتر زنان ولی درد پاهام خیلی اذیتم میکنه

تجربه مشابهی داشتید که کمکم کنید مشکلم چیه؟☹️🥲

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

منم باردار بودم سر دخترم پاهام بیش از اندازه ورم کرده بود اصلا فک نکنم کسی اندازه ی من ورم داشته به حدی که دکتر برام سونوگرافی از پا نوشت ولی گفت مشکلی نیست پاهات نباید آویزون باشه و ایستاده باشی بعد از زایمان عین بادکنک بادش خالی شد

فشارخون چک کن نمک رو به حداقل برسون

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باردار بودم سر دخترم پاهام بیش از اندازه ورم کرده بود اصلا فک نکنم کسی اندازه ی من ورم داشته به ...

درد هم داشت؟ مشکلم ورم نیست مشکلم اینه که به هر جای پام دست میزنم مثل جای کبودی درد میکنه

سلام خوبین آمپول بتا براچی تزریق میکنید مشکل خاصی دارین، ؟

سلام عزیزم

برای کسانی که در معرض زایمان زودرس هستن بین هفته های ۲۸ تا ۳۴ امپول بتا میدن ۶ دوز که اگه بچه زود به دنیا اومد ریه ش کامل تشکیل شده باشه و خیلی نمونه تو دستگاه یا خدای نکرده مشکلی براش ایجاد نشه

بعضی دکترا برا همه باردارا میدن بعضیا فقط برا بعضیا