2777
2789
عنوان

وقتی نمی بینمش بدن درد میگیرم

244 بازدید | 17 پست

نمیدونم این چ حسیه 

وقتی شوهرم سرکاره نمیبینمش بدن درد میگیرم 

کلافه میشم بی حوصله و خستم 

انگار کوه ریخته سرم ، استرس میگیرم ، ضربان قلبم انگار بالاعه 

بدن درد دارم ولی وقتی ببینمش اروم میشم خوشحال میشم انگار قلبم اروم میشه؟

بنظرتون اینا عشقه؟؟

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم دعا گرفتن واست😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

منم شوهرم ک نیست حالم خوب نیست وقتی هست واقعان خوبم انگار هیچ مشکلی ندارم اره دیگه دوست داشتن زیاده

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

شوهرت تو خونه سیگار تریاکی چیزی نمیکشه؟ 

ای خدا🤣🤣🤣

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اره خود خود عشقه بخدا، حوریه بهشته

اگه عشقه خداروشکر 

چون با عشق ازدواج نکردم سنتی بود سختم بود کنارش زندگی 

ولی یه مدته حس میکنم دوسش دارم زود زود دلم براش تنگ میشه فک کنم عاشقش شدم

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
معلومه بیش از حد عاشقشی ها  خدا برای همدیگه حفظتون کنه عشقتون پایدار  عزیزم 🌹🌹🌹

خداروشکررررر 

چون با عشق ازدواج نکردم سنتی بود ازدواجمون اگ عشقه خداروشکر چون خیلی عذاب اوره زندگی کنار کسی ک دوسش نداری 

چون قبلا یکی دیگه رو دوست داشتم

اگه عشقه خداروشکر  چون با عشق ازدواج نکردم سنتی بود سختم بود کنارش زندگی  ولی یه مدته حس ...

خدا رو شکر، اشااله کنار هم خوشبخت باشین

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟