2777
2789

لطفاً کسایی که پدراشون خوبه نمک رو زخمم نباشن 😭🙏

بابام دو ساله اخراج شده همش بهونه میاره که اینجور شد اونجور شد نتونستم کارمو درست کنم ، ولی من دیگه واقعا خسته شدم واقعا بریدم از بی پولی هر چی طعنه و کنایه می‌زنیم بهش به یه ورش نیست ، خودشم از بی پولی شکایت میکنه انگار مثلا ما بیکارش کردیم خب لامصب یه کاری بکن چقدر زنت بیخوابی بکشه از شش صبح بره اداره که تو حقوقشو کوفت کنی ، همینجا از بس ناله کردم یکی از نی نی سایتیا بهم پول داد برای هدیه تولدم همش یادم میاد خجالت میکشم احساس میکنم نباید قبول میکردم ، اسم مانتو و کفش میارم خودشو میزنه به اون راه دلم میخواد یه چاقو بردارم ده بیست تا بزنم تو شکمش 😭😭

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث تو به خدا منم مث تو 

خیلی خیلی بی پولیم میدونی بابام بخاطر فقر میخواد منو بده به ی پسری ک ده سال ازم بزرگ تره و اخلاق نداره چرا چون خارج زندکی میکنه:) بخاطر همین میخوام برم سرکار 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

دلیل اخراجیش چی بوده؟  کجا کار میکرده؟

از بس جیم میشد غیبت میکرد ، کارمند بود ماهی پونزده میلیون حقوقش بود اگه الان هم ادامه میداد حتما بیست میلیون میشد😭

خب برو سرکار خودت خرجی تو در بیار 

آخه کجا برم مثلا من یه دختر هجده ساله چیکار میتونم بکنم بعد اون آدم مثلا پدر و نان آور خانواده بخوابه و بخوره 

آخه کجا برم مثلا من یه دختر هجده ساله چیکار میتونم بکنم بعد اون آدم مثلا پدر و نان آور خانواده بخواب ...

فروشندگی 

صندوقدار

کلی کار تو آپ دیوار آگهی اش هست

بعد عزیزم خوبه ک آدم دستش تو جیب خودش باشه حالا هرشرایطی

عزیزدلم اگه موقعیتشو داری و خانوادت میزارن برو سرکار که توام کمک دست مامانت باشی تو خرج خونه شاید ب ...

خیلی دلم میخواد ولی میترسم آخه زیاد اجتماعی نیستم و با دیپلمم جایی که امنیت داشته باشه برام فکر نکنم بتونم پیدا کنم 

چند سال سابقه کار داشت؟  جیم میشد کجا میرفت؟ 🤔

میومد خونه پیش موادش ، البته آخر آدم معتاد همینه آخرش بیکاریه