2777
2789

لطفاً کسایی که پدراشون خوبه نمک رو زخمم نباشن 😭🙏

بابام دو ساله اخراج شده همش بهونه میاره که اینجور شد اونجور شد نتونستم کارمو درست کنم ، ولی من دیگه واقعا خسته شدم واقعا بریدم از بی پولی هر چی طعنه و کنایه می‌زنیم بهش به یه ورش نیست ، خودشم از بی پولی شکایت میکنه انگار مثلا ما بیکارش کردیم خب لامصب یه کاری بکن چقدر زنت بیخوابی بکشه از شش صبح بره اداره که تو حقوقشو کوفت کنی ، همینجا از بس ناله کردم یکی از نی نی سایتیا بهم پول داد برای هدیه تولدم همش یادم میاد خجالت میکشم احساس میکنم نباید قبول میکردم ، اسم مانتو و کفش میارم خودشو میزنه به اون راه دلم میخواد یه چاقو بردارم ده بیست تا بزنم تو شکمش 😭😭

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو به خدا منم مث تو 

خیلی خیلی بی پولیم میدونی بابام بخاطر فقر میخواد منو بده به ی پسری ک ده سال ازم بزرگ تره و اخلاق نداره چرا چون خارج زندکی میکنه:) بخاطر همین میخوام برم سرکار 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

دلیل اخراجیش چی بوده؟  کجا کار میکرده؟

از بس جیم میشد غیبت میکرد ، کارمند بود ماهی پونزده میلیون حقوقش بود اگه الان هم ادامه میداد حتما بیست میلیون میشد😭

خب برو سرکار خودت خرجی تو در بیار 

آخه کجا برم مثلا من یه دختر هجده ساله چیکار میتونم بکنم بعد اون آدم مثلا پدر و نان آور خانواده بخوابه و بخوره 

آخه کجا برم مثلا من یه دختر هجده ساله چیکار میتونم بکنم بعد اون آدم مثلا پدر و نان آور خانواده بخواب ...

فروشندگی 

صندوقدار

کلی کار تو آپ دیوار آگهی اش هست

بعد عزیزم خوبه ک آدم دستش تو جیب خودش باشه حالا هرشرایطی

عزیزدلم اگه موقعیتشو داری و خانوادت میزارن برو سرکار که توام کمک دست مامانت باشی تو خرج خونه شاید ب ...

خیلی دلم میخواد ولی میترسم آخه زیاد اجتماعی نیستم و با دیپلمم جایی که امنیت داشته باشه برام فکر نکنم بتونم پیدا کنم 

چند سال سابقه کار داشت؟  جیم میشد کجا میرفت؟ 🤔

میومد خونه پیش موادش ، البته آخر آدم معتاد همینه آخرش بیکاریه