2777
2789
عنوان

هرکسی لیزر موی زائد انجام داده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست
پس چرا تاپیک پربازدید لیزر خیلیا گفتن ناراضین و موهاشون بیشتر شده

برای اینکه موهای کرکی رو نباید لیزر کرد 

اگه جای خوب بری دکتر نگاه میکنه میگه میتونی لیزر کنی یا نه 

مثلا خالم رفته بود فقط سیبیل هاشو اجازه داد گفت بقیه صورتت ضخیم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا صورت انجام دادم عوارض داشت یه سال جوش چرکی زدم چقدر روآکوتان خوردم یه محلول کلیندا مایسین فک ...

دستگاهت چی بود؟ دکتر نگفت چرا اینجوری شد؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
ببین من واسه زیر بغل و بیکینی میرفتم زیر بغلم واقعا روشن شد بیکینی هم خودم حس کردم داره تیره میشه اپ ...

چقدر خوب واقعا کلافم چون انقد ژیلت میکشم پوستم تیره شده

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

من تاالان۵جلسه رفتم فردام نوبت دارم زیربغلم دیگه خیلی کم و ظریف درمیاد فکر کن من قبلا همش درگیر بودم.بیکینی خیلی کم ک کچل در میاد .سفیدترشده زیر بغلم کامل سفید شده پوست خودمم سفیده.

نمیدونم بعدا هم همین قدر راضیم یانه.

دستگاه تیتانیوم

بخدا آدم می‌ترسه یکی میگه خوبه یکی میگه بده.پیشنهادت به من کدوم دستگاهه؟اینروزا می‌خوام برم

خب ببین ب این بستگی داره ک موهای بدنت ضخیم یا کمه رنگ پوستت روشنه یا تیره 

اگ موهای ضخیم و رنگ پوست تیره داری تیتانیوم البته رنگ پوستت روشن باشه با این دستگاه اوکیه 

ولی اگ موی کم و رنگ روشن داری الکساندرایت برو 

میدونی با موی ضخیم و پوست تیره الکساندرایت جواب نمیده