2777
2789

سلام دوستان

من مدتیه به فکر لیزر کردن موهای بدنم افتادم چون واقعا آزارم میده مخصوصا الان که بچه کوچیک دارم وقتم خیلی کمه از طرفی پوستم نسبت به قبل تیره تر شده

حالا چند نفر اطرافم هستن که این کارو کردن ولی نمیدونم چرا خودشون رو راضی نشون نمیدن مثلا میگن پوستمون تیره شده  یا اینکه خوب جواب نگرفتیم در حالی که میبینم پوستشون واقعا صاف و یکدست شده

حالا شما هرچقدر میتونید منو راهنمایی کنید که چکار کنم

چه دستگاهی خوب هست؟ آیا دستگاهی هست که پوست رو روشنم کنه؟ ممنون میشم ازتون راهنماییم کنین

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

سلام عزیزم پیام یکی از کاربرا رو براتون میفرستم

حواستون باشه که از سری دستگاه یکبار مصرف و استریل براتون استفاده کنندو روتختی هم بندازید که خطر انتقال ویروس و میکروب و زگیل و ... نباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته تیره میکنه اتفاقا روشن میشه چون فولیکول مو از بین میره  بهترین کاری که میتونی در حق &n ...

باورت نمیشه خواهرشوهرم پوستش خیلی تیره بود الان خیلی روشن شده بعد که ازش پرسیدم میگفت نه من قبلا روشن تر بودم الان تیره شدم واقعا شک کردم

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

من واسه صورت رفتم 5 جلسه 

موهای صورتم کرکی بودن و بعد هز جلسه اول تبدیل به موهای مردونه شدن و چونه ام هم موهای زائد

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

من واسه صورت رفتم 5 جلسه  موهای صورتم کرکی بودن و بعد هز جلسه اول تبدیل به موهای مردونه شدن و ...

یعنی بعدش خوب نشد؟ نمیدونی اسم دستگاه چی بود

لیزر واسه موهای سیاه و زخیم عالیه و خوب جواب میده 

موهای کرکی ها رو لیزر نکن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یعنی بعدش خوب نشد؟ نمیدونی اسم دستگاه چی بود

بهتره صورت رو نری 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

سلام من ک به هر کی ک مث خودم مووهاش جنگل آمازون بود و هرروز یاید تیغ و ژیلت  و وکس ...میکشید توصیه میکنم بره لیزر

اولا لیزر با دستگاه خوب مثل کندلا نشد نهایتش سوپرتیتانیوم ک روشن کننده هم هست 

موهام ۹۰ درصدش ریخته و بقیش هم حالت کرکی و پراکندس

خداروهزارمرتبه شکر میکنم واقعا برام عذاب اور بود ..هرکی مث من بود میفهمه چی میگم...