2777
2789
عنوان

مادرشوهر دخالت گر

281 بازدید | 14 پست

خانوما من یه ماهه عروسی کردم یه شهر دیگه ایم آخر هفته هر کی می‌ره خونه مادر خودش خاهشا نگین تو هم با همسرت برو که اصلن نمیتونم تحملشون کنم مشکل اینجاس هر هفته شوهرمو پر میکنن مخصوصا مادرش تا وسط هفته درگیریم دوباره بگو بخند دوباره آخر هفته دوباره ادامه ماجرا واقعا بریدم نمی‌دونم چیکار کنم

یه روز تحملش کنی خیلی بهتر از اینه که یه هفته با شوهرت مشکل داشته باشی

اگه با شوهرت باشی در حضورت نمیتونه بهش چیزی بگه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه اول خیلی زود بود برا درگیری خانواده ها.

عزیزم بنظرم شمشیرو کاملا از رو بستی و بدون سیاست داری پیش میری 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

۴ سال میگذره و من هنوز کاری نتونستم بکنم... اگه زندگیت و شوهرت رو دوست داری حالا حالا ها باید دووم بیاری تا شوهرت بفهمه هیچکس زنش نمیشه... من که فعلا منتظرم.... دعا واسه مرگ مادرشوهر یادت نره

بیشتر سعی کن رو خود شوهرت کار کنی که تاثیر پذیر نباشه از مادرش و منطقی تر عمل کنه با مشاور کتاب و بیشتر غیر مستقیم مستقیم اصلا جواب نمیده فکر میکنه دشمنی داری با خانوادش کلا هرراهی که فکر میکنی بیشتر تاثیر میگیره از همون وارد شو

ماه اول خیلی زود بود برا درگیری خانواده ها. عزیزم بنظرم شمشیرو کاملا از رو بستی و بدون سیاست داری پ ...

بدترین دوران عقد و نامزدی و داشتم کلی کل کل داشتیم عروسی گفتیم جهنم بعد عروسیم گفتم دیگه جهنم کینه رو بذاریم کنار اینا دوباره شروع کردن بخدا بریدم دیگه

ماه اول خیلی زود بود برا درگیری خانواده ها. عزیزم بنظرم شمشیرو کاملا از رو بستی و بدون سیاست داری پ ...

ولی برای من دقیقا از روز اول عقد خانواده همسرم شروع کردن همیشه هم ما شمشیرو از رو نمیبندیم گاهی اونا از در جنگ وارد میشن البته درمورد استارتر جزئیات رو نمیدونم و نمیتونم قضاوت کنم

ببخشید اسی ولی فک کنم عروس خوبی نیستی.یعنی چی یه ماهه عروسشون شدی بعد حالا از الان حرف از پر کردنو ف ...

عزیزم قضاوت نکن مادرشوهرم چون پسرش تک پسره یه برده میخاس کلنم با ازدواج من مخالف بودن من یه فرد تحصیلکرده شاغلم نمیتونم واقعا خاسته های اونو برآورده کنم نه وقتشو دارم نه ...اختلاف فرهنگ بین منو مادرشوهرم زمین تا اسمونه

ببخشید اسی ولی فک کنم عروس خوبی نیستی.یعنی چی یه ماهه عروسشون شدی بعد حالا از الان حرف از پر کردنو ف ...

دوساله عقد بودیم بدترین دوران زندگیم بود شهره خاص و عامن کل فک و فامیلاشونم میگن

عزیزم قضاوت نکن مادرشوهرم چون پسرش تک پسره یه برده میخاس کلنم با ازدواج من مخالف بودن من یه فرد تحصی ...

خب عزیزم هرکسی هر توقع بیجایی داره مشکل اونه تو احترامتو بذار رفت و آمدم در حد معقول داشته باش و بذار حرمتا حفظ شه بقیه شو دیگه بذار تو حاشیه 

دوساله عقد بودیم بدترین دوران زندگیم بود شهره خاص و عامن کل فک و فامیلاشونم میگن

عزمزمه هیچوقت همسرتو تنهایی نفرس خونه مامانش صبح برین خونه مادرشوهرم نهارتونو اونجا بخورین از اونجام برین خونه مامانت شامم اونجا باشین یا برعکس خلاصه باهم باشین تا بحثتونم نشه پرش نکنه و ...

خدا جونم مراقب فرزندانم باش