2777
2789
عنوان

از دست شوهرم بریدم🥲

1198 بازدید | 52 پست

همش در حال گیلاس هسته کردن البالو هسته کردن لوبیا سبزپاک کردن سبزی پاک کردن کوفتت پاک کردن و کارای سخت اینجوری و چارشنبه عصرا تو مسیر روستای پدریش و عصر جمعه خسته کوفته با کلی کار برگشتن... هردوشاغلیم و خیر سرش رییس ادارست... برگشتنی امشب توراه لوبیا سبز و سبزی و کوفت خرید... میخاستم پلاستیک چارکیلویی لوبیا رو بذارم جلو کولر فکر کرد میخام پاک کنم گفت اینا رو ولش سبزی پاک کن برای فرداظهر... منم نکردم گفتم ساعت دهه... چایی دم کردم دارم میخورم اعصابم ندارم...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برا کاره اینا

یا برای خوردت‌خودتون؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

برای چی؟ چرا همش درحال لوبیا خورد کردن و سبزی پاک کردن؟ چرا هر هفته باید برید روستای پدریش؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بخدا بریدم فریز داره میترکه دیوونم نمیخام هرهفته دوروز برم روستای اونا.... خونه باغ داریم اما بخاطر کار خستم میخام اخر هفته ها واسه خودم باشم😔هرکار کردم این هفته نرم اینقد رفت دم در و ب یه بهونه برگشت تارفتم اه