میخوام این تایپیکو بزنم از بدترین روزای عمرم از ناامید ترین روزام از اینکه تنهام و ظلمی که بهم شد سواستفاده ی که از من شد از درگیریام ولی من قویم قوی میمونم دعا کنید باخبرای خوش برگردم هفت سالع نی نی سایتم فقط ناله کردم کاش بشه از خوشیام بگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم میدونم منم ۳۳سالمه کلا وقتی سنت میره بالا مردا به ازدواج باهات فکر نمیکنند دنبال سواستفاده هس ...
چی بگم . از زندکی از عشق عاشقی خیر ندیدم یک روز خوش نداشتم هر کی اومد تو زندگیم داستان داشت با من خوشم نمیومد یا اون داستان میکرد . هر کی میبینع میگه چرا سخت گرفتی شوهر نکردی چون خوشگل بودم هر کسی اومد جلو خواستکاری منم رد میکردم همه فکر میکنن من سخت گیر بودم
نمیدونم بخدا من ۳۳ سالمه خوشگلم کدبانو مهربون ولی شاغل نیستم با هر کسی هم آشنا شدم لاش ...
باید رها کنیم بهش فکر نکنیم کمترر اعصابمونو خراب کنیم من میفهممت از سی به بعد فقط پسرای لاشی میان چون پسرا سن بالا هفت خطن و لاشی و لاشی پسند دنبال دختر خوب نیستن دنبال خالی کردن خودشونن ما باید عاقل باشیم قولشونو نخوریم که متاسفانه ترس از مجرد موندن گاعی باعث تصمیم غلط میشه
نمیدونم بخدا من ۳۳ سالمه خوشگلم کدبانو مهربون ولی شاغل نیستم با هر کسی هم آشنا شدم لاش ...
میفهممت . سخته واقعا گاهی خداروشکر میکنم شوهر نکردم زمونه ی که از هر دو ازدواج یکیش طلاقه و این همه خیانت زیاد شده مردای بی مسولیت تو این زمونه گرونی بی پولی هم اضافه شده ازدواح ما ریسک شده ولی خدا خودش نگاه کنه به شوهر درست بزاره تو قسمت ماها