2777
2789
عنوان

بنظرتون این مرد هیزهه ؟؟؟

203 بازدید | 6 پست

همش به پوشش من گیر میده و اجازه  انجام خیلی از کار های زیبایی رو بهم نمیده مثلا نمیزاره مو رنگ کنم نمیزاره ناخون بکارم نمیزاره حتی تو خونه ارایش کنم و..... ولی تو خیابون همش یواشکی خانم هایی که تیپ زدن رو دید میزنه 🤦🏻‍♀️بنظرتون دلیل این رفتارش چیه ؟؟

من چه واکنشی داشته باشم ؟؟واقعا بهم بر میخوره منو میندازه تو گونی بعد نگا مردم میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیزه که نگاه میکنه ب حزفش گوش نده تیپتو بزن واقعا که تو دست خودته با خودت چیکار کنی ناخون بزاری یا ه ...

😐متاسفانه در امد جدا گانه ندارم پول نمیده برای انجام این کارای زیبایی

😐متاسفانه در امد جدا گانه ندارم پول نمیده برای انجام این کارای زیبایی

خب میتونی کاردرمنزل بزنی یا بری ی کاری ک حداقل بتونی یکم به خودت برسی نمیشه ک اینطوری من جات حرص خوردم

خب میتونی کاردرمنزل بزنی یا بری ی کاری ک حداقل بتونی یکم به خودت برسی نمیشه ک اینطوری من جات حرص خور ...

😐آخه خیلی رک نمیگه که نپوش و انجام نده انقدر چرب زبونی میکنه و تعریف میکنه کلا خودمم در لحظه خر میشم میگم باشه

😐آخه خیلی رک نمیگه که نپوش و انجام نده انقدر چرب زبونی میکنه و تعریف میکنه کلا خودمم در لحظه خر میش ...

بگو من دوست دارم تو این سن اینکارارو انجام بدم سنم بره بالا نمیشه لجبازی کن نمیتونه نه بگه