2777
2789
عنوان

تجدید قرمز و سبز

183 بازدید | 6 پست

سلام مدرسه گفته دانش آموزانی که نمره سالیانه زیر ۱۴ باشد تجدید سبز و دانش آموزانی که نمره زیر ده (تجدید قرمز) در کارنامه دارند باید در مدرسه دیگه ثبت نام کنند الان خواهرم فقط یه نمره برگه زیر ده داره باید چی کار کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسش نمونه هست

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بره مدرسع دیگه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

پیام این هست 

با سلام دانش آموزان که در کارنامه نمره زیر ده تجدید قرمز دارند در مدرسه دیگر ثبت نام کنند . 

بعد چند روز 

با سلام دانش آموزان که تجدید سبز نمره زیر ۱۴ دارند موظف به شرکت در آزمون هستند ضمنا منظور نمره سالیانه هست اگه زیر ۱۴ گرفتند باید در آزمون شرکت کنند