2777
2789

عزیزانم من پنج هفته و شش روز یودم .دوتا قرص‌ خوردم به جای زیر زبانی حواسم نبود. یکی ام گذاشتم زیر زبونم .یکی ام گذاشتم تو واژنم .اون قرصی ک گذاستم تو واژن پنج ساعت بعد درسته دراومد .اندازه یک پد خونریزی داشتم .دوباره چهارتای دیگ دوازده ساعت بعد استفاده کردم زیر زبانی .بازم فقط یک پد خون ریزی .به نظرتون ممکنه بچه سالم باشه .کسی بوده تو اطرافیانتون

خداوندا تورا کم داشتن سخت است.  ... 
احتمالش هست برو سونو

اره الان زنگ زدم دکتر گفت الان بری سونو چیزی مشخص نیست چند روز دیگه برو .خداکنه یا سقط شده باشه یا سالم باشه .ای خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم خونریزی سقط زیاده. چیزی دفع نکردی؟ درد چی

ن هیچی خواهر اصلا فقط خونریزی  کم اونم اصلا حس نمیکردم .از بس قطره چکونی یود ‌.

بچه ممکنه نقص داشته باشه ولی نیفتاده  قرصت عک کنم قلابی بوده

نه اتفاقا قرصم اصلی بود .پشت بنفش و امریکایی .میگم ممکنه جنینن ناقص شده باشه ؟کسی نیست تو اطرافیانتون

من استفاده کردم گفت ی دونه زیر زبون هرنیم ساعت ی دونه داخل واژن من ۶تا داخل واژنم گذاشتم ی دونه هم ز ...

مال شما اثر کرد ؟الان من تقریبا بیس ساعت گذشته از مصرف دوژ دوم.تقریبا هیج علاعمی ندارم

نه اتفاقا قرصم اصلی بود .پشت بنفش و امریکایی .میگم ممکنه جنینن ناقص شده باشه ؟کسی نیست تو اطرافیانتو ...

امکانش هست 

دخترعمه ی من دختر سومشو میخاست سقط کنه ی بسته قزص استفاده کرد ولی خونریزی نکرداصلا گفتن ممکنه بچه آسیب دیده باشه ناقص ب دنیا بیاد ولی خداروشکر بچه سالم ب دنیا اومد 

الان خونریزی شما لخته خون بود با خون شفاف

امکانش هست  دخترعمه ی من دختر سومشو میخاست سقط کنه ی بسته قزص استفاده کرد ولی خونریزی نکرداصلا ...

نه گلم خون شفاف که نمیشه گفت خون معمولی بود .نه اصلا لخته نبود .