2777
2789

از زمانی که خودمو میشناسم، هیچ وقت اجازه ندادم کسی از مشکلاتم باخبر بشه، همه چیو تو خودم ریختم، از پس همه چی خودم بر اومدم. 

شبایی بود که میگفتم دیگه اخرشه، دیگه نمیتونم. ولی صبحش، مثل گذشته بلند میشدمو ادامه میدادم، چه شبایی که شکستم، چه شبایی که قلبم از ترس. استرس و غم اومد تو دهنم، اما بازم هرجوری بود، حتی شکسته و داغون ادامه دادم، گاهی میگم باید بزنم تو شونه خودمو بگم ایول دختر، به روزای پشت سرم که نگاه میکنم به این فکر میکنم چقدر پوست کلفت شدم، هیچی روم تاثیر نمیذاره، شاید بعضی چیزا اشکمو دربیاره اما فقط برای چند دقیقس، بعدش باد میشه میره رو هوا. بعضی زخما هم اونقد عمیقن که جاشون خیلی درد میکنه، الانم یه بحرانی جلومه، اما اونقد پوست کلفت شدم که از پسش بر اومدن برام کاری نداره، میدونی رفیق؟! 

من فقط خسته شدم، روح و روانم دیگه خسته شده. 

ادامه میدم، میگم میخندم، اما خستم. دنیا بهم یه عالمه ارامش و روزای از دست رفته بدهکاره، دلم یه خواب زمستونی میخواد، خوابی که وقتی بلند شدم ببینم هنوز همون دختر بچه ای هستم که تنها دغدغم این باشه که ثانیه شماری بکنم برا رفتن به خونه مادربزرگم تا اونجا با بچه های کوچه بازی کنم. حتی اونام بزرگ شدن و زندگی خودشونو دارن. گاهی خدارو شکر میکنم مرد افریده نشدم. الانم از یه دختر قوی بودن خسته شدم. 

شما چی؟! 

شما مشکل داشته باشین چطور حلش میکنین؟ 

خب این خیلی خوبه که شما روی پای خودتون وایسادید و از پس مشکلاتتون بر اومدید

کمک گرفتن از دیگران گاهی خوبه همینطور مشورت گرفتن از آدمایی که توی بعضی زمینه ها تجربه دارن 

من خودم هم همیشه از پس مشکلاتم به تنهایی بر اومدم و کسی هم نبوده هیچوقت که کمکم کنه و یا گفته باشم و طرف اشتیاقی برای کمک کردن نشون بده.

کسی که دلشو شکستن
خب این خیلی خوبه که شما روی پای خودتون وایسادید و از پس مشکلاتتون بر اومدید کمک گرفتن از دیگران گاه ...

من گاهی وقتا از ترسم مشکلمو بیان نکردم تا مشورت بگیرم

همش خودم بودمو خودم

اما اینکه کسی بهت کمک بکنه خیلی خوبه، 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اونقدررر تنها باغمهام و مشکلات جنگیدم که ازپا افتادم و به کل فلج شدم اما خداروشکر با بستری ها ی مداوم و داروهای ضد افسردگی به حالت نرمال برگشتم و اوضاع روحی و زندگیمم خوب شد  .خیلی تنهابودم💔

من

الان سه ساله با یه بچه ۳ و نیم ساله تو شهر غریب تنها زندگی میکنم 

یعنی تنها به معنای واقعی

روری ۱۰ ساعت سرکارم 

بعدم کارای خونه و بچه و هزار تا مشکل دیگه 

یک درصدم از کسی کمک نمیگیرم

من گاهی وقتا از ترسم مشکلمو بیان نکردم تا مشورت بگیرم همش خودم بودمو خودم اما اینکه کسی بهت کمک بک ...

خب خوبه که شما این ترس رو کمی کنار بزاری و گاهی برای اینکه خیلی مشکلات سنگینی نکته به دیگران بعضی کارها رو بسپاری مطمئنا اونا هم خوشحال میشم بهت کمک بکنن البته نمیدونم توی این دنیای امروزی همچین چیزی معنی داشته باشه

کسی که دلشو شکستن
خب خوبه که شما این ترس رو کمی کنار بزاری و گاهی برای اینکه خیلی مشکلات سنگینی نکته به دیگران بعضی کا ...

میدونی، من دیگه عادت کردم 😄

انگار تا خودم نباشم هیچی جلو نمیره، حتی شده بدترین مشکل دیگرانم من حل کردم . وقتی واسه همه چی خودت باشی دیگه نمبتونی به بقیه اعتماد کنی، یعنی افراد این زمونه یجوری هستن که یروزی از نقطه ضعفت منت میزارن واست

انشاالله همیشه سلامت باشی و آینده بچت قدر تلاشهاتو برای بزرگ شدنش بدونه .

خیلی ازت ممنونم عزیزم

همین که بتونم خوب تربیتش کنم و آینده ی خوبی داشته باشه .خستگیه تموم این سالا از تنم درمیاد 

میدونی، من دیگه عادت کردم 😄 انگار تا خودم نباشم هیچی جلو نمیره، حتی شده بدترین مشکل دیگرانم من حل ...

درسته ولی نه همه اینم در نظر داشته باشید

خب پس حالا که انقدر موفق هستید توی حل مشکلاتتون به نظرم بهتره همینطوری ادامه بدید گاهی اوقات تغییر دادن رویه ممکنه کل زندگی و عادت های خوب رو خراب کنه

مثل برنامه نویس ها که میگن اگه یه کد اشتباه داره درست کار میکنه ولش کن و تغییرش نده (البته امیدوارم این جمله رو درست گفته باشم دقیقا متنش رو یادم نیست) 

کسی که دلشو شکستن