2777
2789
عنوان

توروخدا......

145 بازدید | 5 پست

وقت اذانه با دلهای پاکتون دعا کنید مشکلم تا فردا حل بشه به حاجتم برسم بدجوری گیر کردم 😞😞 برای حل مشکلم صلوات بفرستید لطفا💔💔

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@

یه دستور نماز اول دارم شاه کلید مشکلات 

خب من دستور نماز اول وقت  رو میزارم 

اگه تمام نکات رو کامل رعایت کنید بعد دو هفته آرامش اتون زیاد میشه وبعد لز اون ادامه بدین یواش یواش مشکلات اتون حل میشه 

قبل از اذان وضو گرفته در سجاده باشین و ذکر استغفر الله ربی و اتوب الیه را ۷۰ بار بگی بعد اذان شهرتون که شروع شد شما هم اذان رو بگو اقامه رو بگو بعد نمازتو شروع کنی (ممکنه اذان شهرتون حی علی الصلاه باشه که تو نمازتو شروع می کنی)

بین نماز مغرب و عشا و بین نماز ظهر و عصر بیشتر از ۵دقیقه فاصله ننداز 

باید تمام نکات رو رعایت کنید 

حتی اون ده دقیقه قبل از اذان وضو گرفته در سجاده خیلی مهمه یعنی ۹ دقیقه نشه حالا بیشتر بشه عیب نداره ولی کمتر نشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد

حاجت روا باشی

برای منم دعا کن 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
یه دستور نماز اول دارم شاه کلید مشکلات  خب من دستور نماز اول وقت  رو میزارم  اگه ...

ممنونم عزیزم❤️

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
اللهم صل علی محمد و آل محمد حاجت روا باشی برای منم دعا کن 

ممنون عزیزم ان شاءالله به حاجتت برسی