2777
2789
عنوان

خیار سرخ‌کرده

2609 بازدید | 41 پست

سلام

دیدم یکی تاپیک زده دوستم خیار سرخ می‌کنه می‌خوره، گفتم منم امتحان کنم. قبلاً هم چند بار قصد کرده بودم، ولی نکردم. حالا امروز بالاخره امتحان کردم. چند تا حلقه خیار با پوست گذاشتم تو روغن سرخ بشه.

اصلاً به اون بدی که فکر می‌کردم نبود ؟!

بوی کدو سبز سرخ کرده میداد، یکم شیرین بود ولی نه به شیرینی اون کدو سبزا که قند عسلن. یکم نرم‌تر شد از خیار خام، ولی نه به نرمی کدوسبز پخته. 

خلاصه بدک نبود. خواستید امتحان کنید. من تضمین میدم بالا نمیارید 😆

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربا کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
حالمو بهم زدی🙂😂

به خدا حال به هم زن نیست 😂

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

اگه بگن خودت وبنداز توی چاه میری امتحان میکنی؟؟؟؟

نه

من هویج رنده شده با پیاز داغ از دوستم یاد گرفتم  سرخ کردم عالی بود

شیرین نیست؟

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

سلام. کار جالبی کردی منم قصد داشتم امتحان کنم یک روز ولی نشد.

حالا اینجا رو داشته باش

بوی کدو سبز سرخ کرده میداد، یکم شیرین بود ولی نه به شیرینی اون کدو سبزا که قند عسلن. یکم نرم‌تر شد از خیار خام، ولی نه به نرمی کدوسبز پخته

.

از بس توی این جمله ات کدو سبز پخته خیارسبز پخته کردی که نفهمیدم چی شد گیج شدم رفت

مربا کن

مربای خیار ؟

اون سخته حوصله ندارم