2777
2789
بله متاسفانه به خاطر این بود که تا صبح جلوی باد مستقیم کولر خوابیدم. + عوضش تو امضام بزرگ و قرمز نو ...

ببخشید من اصلا متوجه نشدم شما اقا هستین

نه نام کاربری نگاه کردم نه امضا رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهری که کاری بچیزی نداره نعمته به همه چی گیر میده کارتون دیدن دخترم ،بیضه پسرم (میگه چرا یکیش ش ...

از کجا ......پسرت دیده؟؟

نه این زیاد کار نداره

فقط یه کم با خواهرشوهرم سربچه‌ها دلخوری دارم که هم من هم شوهرم پشیمونیم که نزدیکشون خونه گرفتیم برای همینم میخوایم وسیله در حد رفع نیاز ببریم بالا و باز کنیم

که سر موعد سریع تخلیه کنیم مهمونم اصلا ندارم که بخوام بخاطر مهمون وسیله باز کنم

از کجا ......پسرت دیده؟؟ نه این زیاد کار نداره فقط یه کم با خواهرشوهرم سربچه‌ها دلخوری دارم که هم ...

موقع عوض کردن شلوارش 

خوبه باهاش راه بیا قدرشو بدون ماشالله مادرشوهرم پیرزن بیش فعالیه با ۷۷ سال سن یک لحظه نمیشینه عین اون پیرزن (تو جیب مارو نزنه)بازم دوسش داریم ولی مدت طولانی تحملش سخته

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من حوصله نداشتم عصر با نیم ساعت همه کارامو انجام دادم فقط مونده یه برنج دم بزارم

چه خوب کاراتو کردی راحتی

من از بعد پیامم گفتم میرم دیگه سرکارم😌هم اکنون دوباره اینجام😐😭

از دم ظهر با شوهرم قهر کردم،لج کردم.نه ناهار پختم نه شام میپزم

ولی قلبا دلم میخواد برم پای گاز یچیزی بپزم😕

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

پاشو درست کن خودت تنهاییی بخور

تنهایی از گلوم پایین نمیره😅

ظهرم پسرم پخت،منم دعوت کرد،ولی ازون معجونهای مجردی پز بود،دوس نداشتم.😕🙃

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

دیگه گذشت تموم شد خاهر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......