2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی حوصله و افسرده عن داره میگذره  شوهرمم اومده خوابیده انقد دلم گرفته دوسدارم گریه کنم😭

منم دیروز بغض داشت خفم میکرد دیگه غروب رفتم سرخاک مامانم برگشتم بهتر بودم

برای من که هر روز مزخرف میگذره 😔

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
مادرشوهرم از دیشب تا الان خونمون بود انقدر خورده فرمایش ووسواس داره هی میگه دستی بکش به دیوار به در ...

من از مادرشوهرم دورم ۸ ساله تو این شهرک‌م

امسال میخوام برم جایی دیگه با مادرشوهرم ۴ خونه فاصله دارم

سخته برام از اینجا رفتن

حالا خوبه مادرشوهرمم اصلا کاری به چیزی نداره

خونه‌ای که گرفتیمم پله داره همش میگم چطور وسایل ببریم بالا اگه خدا بخواد فقط ۱۰ یا ۱۱ماه این خونه هستیم

مادرشوهرم یه اتاق خالی داره میخوام بیشتر وسایلمو بزارم اونجا که بعد از این چندماه دوباره وسیله از پله نیاریم پایین 

من از مادرشوهرم دورم ۸ ساله تو این شهرک‌م امسال میخوام برم جایی دیگه با مادرشوهرم ۴ خونه فاصله دارم ...

مادرشوهری که کاری بچیزی نداره نعمته به همه چی گیر میده کارتون دیدن دخترم ،بیضه پسرم (میگه چرا یکیش شله)و...

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است