2777
2789
عنوان

پنیک اتک !!!

657 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من ۴ ماه پیش یه اتفاقی تو زندگیم افتاد که حالم خیلی بد شد داداش کوچیکم جلو چشمم الکی الکی داشت میرفت اما بابام تا انبولانس بیاد ماساژ قلب و تنفس مصنوعی میداد و خداروشکر انبولانس زود رسید … از اون موقع به بعد من دچار پنیک اتک شدم و هردفعه این حمله عصبی منو تا حد مرگ انگار میبره و نمیدونم چیکار کنم میشه اگه کسی راهی سراغ داره بهم بگه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برین دکتر قفسه سینه ات میگیره و باید دراز بکشی؟ تنگی نفس؟

یهو مثلا سر ناهار حالم بد میشه یه حالت سبکی سر میگیرم انگار همه چی نبض داره و دستو پام سرد میشه و عرق میکنه تپش قلب شدید میگیرم شانه هام شل میشن و حالت تهوع و استرس تا امپول ارامبخش نزنم خوب نمیشم

این کش دادن لازم هست تا شمارو بهتر بشناسن و درک کنند در غیر این صورت باید به علم غیب رجوع کنند.

درست میفرمایید ، اما من میخوام که حداقل یکم نتیجه بگیرم یا حداقل به این باور برسم که قرار نیست بمیرم هر دفعه

شما همین هارو به اونا بگید.

واقعا خیلی خسته شدم ، من تازه ازدواج کردم و شوهرم ایرانی نیست و قراره این ماه برم ببینمش و نمیدونم اگه این حالت اونجا بهم دست بده چیکار کنم واقعا داره این درد اذیتم میکنه حداقل یه قرصی دارویی چیزی بود یک ماه اونجام اینجوری نمیشدم

خیر، بنده افسردگی دارم که خداروشکر به لطف زحمات روانشناسم بسیار بهتر شدم.

امیدوارم هرچه زودتر حالتون خوب خوب بشه همین که با من هم صحبت شدید و راهنمایی کردین یک دنیا ممنونم ، دکتر یاسینی که فرمودید جلسه ایی چقدر میگیرن ازتون؟🙏🏻