2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوستداری سفر اروپا افریقا امریکا بری حتما قبل از بچه دارشدن برو چون با بچه واقعا سخت وهزینه بر خ ...

تااون موقع بچه م بزرگ شده قصد دارم سال دیگه بچه داربشم دیگه نمیتونم عقب بندازم بدنم هرروز ی داستان درست میکنه

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂
دوست نداشته باش به زندگیت انرژی بده

نه اینکه زندگیم بد باشه،خداروشکر همه چی همونجوره که مجردی فکرشو میکردم،بلاخره سختی هایی هم داره،همسرمم خیلی خوبه خداروشکر

ولی فکر میکنم اگه مجرد میموندم همسرم و همونطوری به عنوان دوست تو زندگیم داشتمش😁 از ی طرف هرچقددددر دلم میخاست کار میکردم.هرسال چندبار مامانمو بهترین سفرها میبردم با درامد خودم.ب زندگیش ارامش میدادم پناه تنهاییاش میشدم

ولی الان من ی شهر دیگم مامانم ی شهر دیگه.و این بزرگترین غصه زندگیمه ک ن من میتونم برم اونجا زندگی کنم ن اون میخاد بیاد پیش من .هرچند خواهرم پیششه ولی همش حس میکنم باید خودم مراقبش باشم پیشش باشم