2777
2789
عنوان

چرا من اینجوری میشم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 21 پست
قندخونت ميفته اختمالا وضعف داري اگر ميدوني مريض نيستي برو يك نوروبيون بزن 

دوست عزیز.تا اونجایی که اطلاع دارم مصرف نوروبیون باید تحت نظر پزشک باشه و خودسرانه تزریق نشه.دور از جون ولی چند وقت پیش یک خانومی بودن که به علت مصرف نوروبیون جونشون رو از دست دادن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام از خواب که بیدار میشم انگار مریضم کل بدنم درد میکنه  تو کل روزم بی حال و بی انرژی ...

واقعا چرا ما باید اینجوری باشیم تو اوج جوونی تازه کار خاصی ام نمی‌کنیم. اگه مثل قدیمیا کار سخت میکردیم چی. چندشب پیش رفتم مسجد چند بار دنبال پسرم اینور اونور رفتم آخرش چنان سرگیجه ای گرفتم که نزدیک بود از رو پله ها بیافتم کلافه شدم از این وضعیت 

دوست عزیز.تا اونجایی که اطلاع دارم مصرف نوروبیون باید تحت نظر پزشک باشه و خودسرانه تزریق نشه.دور از ...

من چون خودم همين مشكل رو دارم هميشه ميزنم وتابحال مشكلي نداشتم نوروبيون هم جز گروه ويتامين هاي ب هستش قطعا مرگ اون خانم صرفا بخاطر اون امپول نبوده

منم همیشه بی حالم شیره ارده میخورم عسل هم همینطور

خرما هم میخورم ولی تاثیری نداره دخترمو میبرم باشگاه میشینم اونجا هیچکاری نمیکنم وقتی برمیگردم خونه فکر میکنم کوه جابجا کردم انقد خسته میشم فقط میتوم ناهار درست کنم و ظرف بشورم بقیه کارارو نا ندارم انجام بدم نمیدونم علتش چیه آزمایشم دادم همه چی نرماله

فقط قند خون که بین ۷۰ و ۱۲۰ باید باشه مال من ۷۱ هست

قندم پایینه