2777
2789

بيايين از مشكلاتتون بگين 

واقعا اونايي كه مشكل دارن بونن كه هر كس يه جور داره با مشكلاتش كنار مياد

منم لایک 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه سختی و با مخالفت ها عقد کردیم بعدش گفتیم عروسی نگیریم پولشو بدیم خونه بخریم ، با وجود مخالفت ها همین کارو هم کردیم و خونه خریدیم رفتیم سر خونه زندگیمون بعد از شش ماه در خونمون رو زدن که این خونه ی ماست و نتیجه این شد که خونه رو ازمون گرفتن بعد از سه سال دادگاه رای داده که همون پولی که خونه رو خریدیم رو طرف بهمون برگردونه

آخه بی انصافا اون پول دیگه بعد از سه سال پول رهن اون خونه هم نمیشه 😔

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
به چه سختی و با مخالفت ها عقد کردیم بعدش گفتیم عروسی نگیریم پولشو بدیم خونه بخریم ، با وجود مخالفت ه ...

اي واي 

چقدر قانونمون بيخوده خدايي

تو مشكلات بايد بد از بدتر رو در نظر بگيري

ديگه كاري نميشه كرد و واقعا هم سخته 

فك كن اول زندگي خدايي نكرده با يه بچه معلول و بيمار امتحان ميشدي خيلي سختر بودش

خدا انشالله بهتون سلامتي بده و بركت،بازم مار ميكنيد با هر سختي كه هست بازم ميخريد خونه

چاره اي نيست

اي واي  چقدر قانونمون بيخوده خدايي تو مشكلات بايد بد از بدتر رو در نظر بگيري ديگه كاري نميشه ...

خداروشکر بهمون روزی داد باز خونه رو خریدیم ولی اینکه آدم حقش خورده بشه خیلی زور داره ... شوهرم بیچاره پدرش در اومد خیلی سختی کشید تا باز سرپناهی واسمون درست کنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ