2777
2789

پدر شوهر مادرشوهرمن عااادت دارن تو هممممه چی دخالت کنن، همممه چیا.... 

حرفاشونم وااااقعا غیر منطقیه 😣

من همش میگم خدایا از شرشون به خودت پناه میبرم و همیشه سکوت میکنم....... 

ولی خییییلی سخته این دخالتا و حرفای بی منطقو بشنوی که یه ریییییز حرف میزنن و هیچی نگی🥺

خیییلی جواب ها دارم ولی فقط سکوت میکنم🥺

تا حالا چند بار دعوامون انداختن....... هر دفعه اشکمو در میارن.......  

دعا کنید خدا زندگیمو برام حفظ کنه..... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خود شمام

8 ساله ازدواج کردم چند سال اول به حرمت بزرگتری جوابش نمی‌دادم بعد دیدم اونا بد برداشت میکنن فکر میکنن خرم متوجه رفتارشون نمیشم که جواب نمیدم یا فکر میکردن زبون جواب دادن ندارم. دیگه کم کم شروع کردم جواب دادن البته هرازگاهی بعد دیدم نه پررو تر از این حرفا هستن. الان دقیقا یکساله اگه مستقیم به خودم حرفی بزنن تو روشون وایمیستم جواب میدم. مادر شوهرم حساب اومده دستش داره سیاست بخرج میده خودشو جلو نمیندازه از طریق همسرم به کاراش ادامه میده اونو پر میکنه میندازه به جون من. البته منم کم نمیارم جواب همسرمم میدم بخاطر همین بیشتر اوقات که میره خونه مامانش و میاد خونمون جنگ بپا میشه (با سران فتنه تو یه ساختمونم)

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
من خود شمام 8 ساله ازدواج کردم چند سال اول به حرمت بزرگتری جوابش نمی‌دادم بعد دیدم اونا بد برداشت م ...

عزیزم امیدوارم خدا خوشبختت کنه و زندگیتو سرشار از آرامش و شاد کامی کنه❤️

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

فدات عزیزم

زنده باشی💕