2777
2789
عنوان

غذای مونده

218 بازدید | 14 پست

من عید امسال رفته بودم شمال با دخترم بعد فهمیدم مادرشوهرم داره میاد تهران، مسافرتم را رها کردم و برگشتم تهران ، یخچال و فریزر را پر کردم و یک سری کارهای دیگه که راحت باشه ،  ماه رمضان بود و شوهرم روزه بود مادرشوهرم روزه نبود ، یک روز ظهر باقالی پلو درست کردم که شوهرم دوست داره گفتم ظهر مادرشوهرم بخوره افطار شوهرم،  نزدیک اذان گفت پلو مونده؟؟؟ گفتم آره 

گفت من دیگه پلو نمی خوام برام سوپ درست کن

شوهرم عصر بردش بهش آمپول بزنه حلیم خریدن ، بعد پلوی من مقداریش موند، تا روزیکه تهران بود یک لنگ می گفت کهنه و مونده نخورید.

امروز فهمیدم برادرشوهرم که از مکه اومده بوده ، غذاهای اضافه ی تالار را برده توی فریزر مادرشوهرم،  هر روز گرم میکنه میخوره، 

خیلی بدم اومده، به نظر شما دیدمش بهش چی بگم؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بدی نزده بنده خدا . غذای مونده واقعا مضره . من خودم غذا دور نمیریزیم میخوریم ولی سعی کنیم اندازه ...

چقدر جلفه که غذای مونده ی تالار یکی دیگه را گرم کرده اورده، شوهرم خورده مریض شده و بالا آورده

فقط خانه ی مردم غذای تازه می خواد

وووی ادامه ش نگیر وجدانن

اتفاقات عید کجا تابستون کجا

خواهرگلم انقد فکرت خسته نکن؛مادر شوهره دیگه پ نباید تورو جلو پسرش خراب کنه.

منتهی ن جوابش بده ن پی این داستانا باش

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
چقدر جلفه که غذای مونده ی تالار یکی دیگه را گرم کرده اورده، شوهرم خورده مریض شده و بالا آورده فقط خ ...

عیب نداره گلی دنبال حرفو نگیر .مادر خود آدمم گاهی حرفی میزنه وکاری میکنه که ناراحت میشیم . عیبی نداره چیز مهمی نبوده که بهش میگفتی چشم مامان نمیخوریم .تموم شد رفت . حیف آرامشت نیس اخه یه همچین چیز بی ارزشی اذیتت کنه

😭😭😭😭😭😭😭😭

اسی خود خوری وخودآزاری داریا . از عید تاحالا ذهنتو درگیر کردی؟؟؟ چرا خودتو اذیت میکنی همین نی نی سایتو ببین بعضی مادرشوهرا چه کارا که نمیکنن .مال شما یه چی ۶ماه پیش گفته ورفته