تاپیک زد اون بنده خدا عروسی دوستمه اخر هفته پریود میشه چیکار کنه؟ ازش پرسیدم مگوسط محرم عروسی میگیرن گفت من نمیتونم به اعتقاداتشون تصمیم بگیرم ...اخه نریزین روسرم دارم دیوونه میشم یعنی شما تو درو بریاتون دیدین ک تو محرم عروسی بگیرن الکی شعار ندین هرکی یه اعتقادی داره .من ک نفهمیدم ..امام حسین جنسش فرق داره مسلمون و غیر مسلمون میپرستنش همه عااالم امام حسینو قبول دارن ..ایا تو ایران خودمون دیدین همچین چیزی نمیخام دخالت کنم به اعتقادشون
تعداد رای : 49
نظرسنجی
امام حسین رو از ته دل میپرستین
25
51%
امام حسین رو دوست داشتن ربطی به دین و مذهب نداره
24
48%
دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزان شاید طرف مسیحی یهویی زرتشت یا اصلا کافره حتی اگه مسلمون هم باشه تا جایی که من میدونم جشن و عروسی تو این ماه ها حرام که نیست
به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجبتر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید
دقیقا وقتی دیدت رو گستردهتر کنی و قشرهای مختلف جامعه رو ببینی و بشناسی دیگه این مسائل برات دور از ...
البته نی نی سایت خیلی گسترده تر از دید ماست و هرچقدرم ادم اطلاعات داشته باشه باز یه سری چیزا اینجا واسش عجیبه مثلا اون خانمی که میگفت زن داداشم شاکیه که من از شما تیروئید گرفتم😂💔
نه عقد محضری کردن و مراسمشون گذاشتن برای بعد ماه محرم و صفر چون واقعا ماه های سنگینی ربطی هم به سنی و شیعه نداره تو نت سرچ کنید چه اتفاقای بدی تو این ماه ها افتاده که ما اصلا نمیدونیم
حالا یه سوال فقط منو نخورین ها اگه خدا نکرده اگه کسی کاریت بمیره لباس سیاه نمیپوشی عزا نمیگیری شماها ب مرده خودتون احترام میزاین ولی واسه امام پیامبر ن خدا ن ۰ اگه خدا بخاد ادم رو یه روزه بدبخت میکنه واسه بزرگی خدا احترام نمیزارین جای که خوشی میگن خدا چه ولی جای که مشکل دارن میگن خدایا برس بدادم والا 😬😬😬😬