2777
2789
شوهرم با این حالی ک خیلی اذیتم میکنه خیلی دوستش دارم خودشم میگه خیلی دوستم داره یعنی واقعا پشیمون شد ...

زن بگیرم چیههه دلت برای چی میسوزه براش مگه مجبورش کرده بودی اشتباه کردی که زنش شدی اما مجبورش که نکرده بودی 

مرسی عزیزم شوهرم خودمو بچه هام که یکسالشونه هرروز کتک میزنه خودم اشکال نداره دلم بحال بچه هام میسوزه

برو شکایت کن یا برو خونه مادرت اینا.دستش هرز میره باید یاد بگیره کاربرد دست چیزای دیگس. شما اجازه دادی که اینجوری شده عزیزم. هی تازونده فکر کرده خبریه. هر روز زدن چه معنی داره! جز اینکه طرف دیوانه زنجیریه... 

جدی ازش شکایت کن حتی میتونی حق طلاق بگیری

ولی لطفا با این ادم روانی سازش نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با یه بچه با مرا مجرد ازدواج کردی یعنی بزرگتر نداشتی بگه این کار اشتباهه حالا هم عشق و عاشقی و ه ...

چه ربطی داره نه صغیر بوده و نه دچار زوال عقل بوده با چشم باز زن گرفته دو تام بچه آورده 

حالا یادش افتاده پسر بوده زن مطلقه گرفته؟؟؟؟

بعنی تو مجردیش هیچ کاری نکرده؟؟؟؟

خوده من یه بار او‌پونزده سالگی ازدواج کردم یه بچه داشتم که ازم جداش کردن بعدش توی ۲۷ سالگی با یه پسر سنتی ازدواج کردم 

کلی دختریازی کرده بود بعد زن گرفت اتفاقا میگفت یه خانم مطلقه بیشتر قدر زندگیشو میدونه 

برو شکایت کن یا برو خونه مادرت اینا.دستش هرز میره باید یاد بگیره کاربرد دست چیزای دیگس. شما اجازه دا ...

خودش حق طلاق روبهم داد گفت هروقت خواستی برو طلاق بگیر 

چه ربطی داره نه صغیر بوده و نه دچار زوال عقل بوده با چشم باز زن گرفته دو تام بچه آورده  حالا ی ...

منم شوهرم با خیلیا بوده بعدش منو گرفته خودش برام تعریف میکرد بعدم ب قول شما من ک زورش نکردم خودش اینقدر رفت واومد تاقبول کردم الان ۳۳سالشه ۲۸سالش بود ک عروسی کردیم جفتمون هم سنیم

بخاطر حرفای سازش خانم میگم شاید پشیمون شده وداره عذاب میکشه خیلی دارم غصه میخورم دیشبم باز قاطی کرد& ...

اصلا به خودت نگو این حرفا رو 

هر حرفی داره خودش بزنه اگرم میخواد بره بره حق و حقوقتو بده بره اصلا به روی خودت نیار این چیزا رو 

به خودت برس

تمام مزایای زن مطلقه رو میخوان بعدم میخوان ادا دربیارن 

بعدم بهش بگو من ثبات و عشق میخواستم که ازدواج کردم وگرنه میرفتم صیغه میشدم خرجمم میکردن ولی دلم سقف و امنیت میخواست