2777
2789
سلام دخترم 15 ماهشه قراره براش واکسن بزنم میخوام بدون تو این بچه هایه کم سن ممکن علایم آنفولانزا خفیف ایجاد کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر به ما هم گفت تا 4 سالگی نزنه پارسال 4 سال تموم شد گفت تو دو مرحله تزریق کنید,که بدن بچه اذیت نشه مثلا یه نصفه امپول تو 15 شهریور زدیم و یکماه بعد یک نصفه امپول تو 15 مهر البته امپولی که باز میشه باید دور انداخت و نمیشه نگه داشت ...برای نوبت بعد دوباره باید گرفت
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
ولی با این وجود دفعه ی اول که زدیم پسرم وحشتناک اذیت شد بدنش خیلی واکنش شدید نشون داد و از لحظه ای که تزریق کرد بدنش داغ شد و حالش خراب شد و تا سه روز افتاد بار دوم ولی خوب بود ولی من واقعا خدا رو شکر کردم که تو سن پایین تر نزدم ! بچه ها و توان بدنی شون متفاوته! بچه ی من انقدر اذیت شد که پشبمون شدم اززدنش
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
دوستان عوارض واکسن آنفولانزا یک در میلیون هست در صورتی که همین واکسنهائی که ما میزنیم یک در صدهزار هست پس عوارض خیلی کمی داره من از اول برای پسرم زدم به همه توصیه می کنم بزنید دکتر به من گفته سال اول دو تا نصفه می زنن از سال بعد کامل ممکنه عوارض خفیفی بده که البته برای پسرمن نداد اگه خیلی میترسی بعدش استامینوفن بده
پسر گلم