2777
2789

خودم اره ولی بعد مغزم سعی میکنم برای مدت کوتاهی

پاکسازی کنم ( البته همشو باور نمیکنم ) چون آدم هایی 

با ذهن مریض و شاید بیکار هم زیاد داریم😊🧡

ولی بعضی هاشون واقعی هستن مخصوصا اونایی

که تو یوتیوب هستن و دارن با مدرک و ترسی که خودشون هم اون لحظه دارن رو بیان می کنند😊😁🧡

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

بعضیا رو ارع

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت ویدئوهای مدگله؟ تو گوگل سرچ میکنه میاد تو یوتیوب پست میکنه.

مدگل؟؟؟

از هر ۱۰ تا ویدئو مدگل ۹ تاش چرت و پرته

مدگل؟؟؟ از هر ۱۰ تا ویدئو مدگل ۹ تاش چرت و پرته

راستش بیشتر خندم می گیره از حرفاش چون داره حرفای کسایی رو هم می گه که ذهن مریض مثل خودش دارن

هر حرفی یا پیشینه ای داره یا در آینده اتفاق میوفته  به شخصه هیچ حرفی رو چرت نمیدونم ولی در حد ...

اینکه در حد ۵ مین خوبه ولی بعضی حرف هارو اصلا یادم نمیره ساعت ها هم حتی اگر با خودم کلنجار برم

بعضیا رو ارع

خوب اصلا اگر همشو باور کنیم که کم کم باید بریم تیمارستان 

هر کسی بیاد از عقده ها و تخیلاتش بگه ماهم بشینیم باور کنیم مثل زمانی که می گفتن قرار زام**بی بیاد بعضی ها خواب نداشتن حتی از بس نگران بودن تازه داشتن راه های مبارزه شو هم می خوندن😂😊😁🧡

نه بابا اونا همش برا تولید محتوا و درآمدزاییع…

اونکه صد درصد من مدگل و سعید والکور رو اصلا دنبال نمی کنم

دروغ بگم چرا؟ یه مدت خودم دائم داشتم ساعت ها روی ویدئو

های اینا قفل می زدم و واقعا هم روحیه ام افسرده شده بود

ولی الان فقط ویدئو های قا**تل سر**یالی هارو توی یوتیوب نگاه می کنم اونم اونایی که خیلی معروف نباشن. زیاد خوشم نمیاد چیزای تکراری رو نگاه کنم.

خوب اصلا اگر همشو باور کنیم که کم کم باید بریم تیمارستان  هر کسی بیاد از عقده ها و تخیلاتش بگه ...

😂😂😂😂 شایعه نکنننن

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
😂😂😂😂 شایعه نکنننن

خودم کم کم داشتم توهم می زدم با خوانوادم فرار کنیم بریم روستا ها اونجا زامبی مثلا دیر تر میاد بديش اینه خوانوادمم

باور کرده بودن از من بدترررر

خودم کم کم داشتم توهم می زدم با خوانوادم فرار کنیم بریم روستا ها اونجا زامبی مثلا دیر تر میاد بديش ا ...

چند سالته؟😂

چند سالته؟😂

متولد خود ۸۰ هستم عزیز این قضیه مربوط به ۳ ۴ سال پیش که ۱۸ ۱۹ سالم بیشتر نبودش البته اون زمان سوم دبیرستان 

بودم دوران کرونا هم بودش دیگه اون زمان هم هرکس یه چیزی می گفت حتی کانال های مذهبی که آشنا فامیل تو تلگرام معرفی کرده بودن هم این حرف هارو تایید می کردن