2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستشون کجاست من کلا بلد نیستم نی نی سایت تازه وارد شدم

همون جا ک نوشت سلام چی بزارم 

توم جوابشو دادی درسته الان دیدم

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
پستشون کجاست من کلا بلد نیستم نی نی سایت تازه وارد شدم

اینطوری میشه هم اوا رها همه چی داریم مگه این که عدد بذارم الان اسمتون رو گذاشتم اوا با یک خط فاصله نمیخوایین انتخاب کنین چی بذارم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام همون روز عضو شده بودین میگفتین میشد فقط

راستی ی سوال میشه گزینه خروج رو زد بعد دوباره با همین شماره ک وصلم با ی نام کاربری دیگه وارد شد?

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
سلام چی بذارم؟

سلام

چه قدر قبلا خوب بود که اسم کاربری ها رو عوض می کردین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نه

دیدم آن تاپیکتون رو تعطیل کردین:

⬇️

۱_ برگرداندن لینک در امضا

۲_ برگرداندن رنگ ها، بولد کردن و... در امضا

۳_ امکان رنگی نوشتن در تاپیک و پست

۴_ امکان بولد کردن، چپ چین و راست چین کردن، تغییر اندازه متن و... 

۵_ امکان حذف و ویرایش پست هر زمان که خواستیم.

۶_ امکان گفتگوی چند نفره در قسمت خصوصی

۷_ امکان حذف تاپیک توسط خود کاربر

۸_ تعطیل نکردن الکی تاپیک ها ❗️

۹_ تعلیق نکردن الکی کاربران ❗️

۱۰_ امکان حذف یکباره تاپیک ها و پست های ذخیره شده ⬅️ نه این که من بالای ۵۰۰ تا پست ذخیره شده رو یکی یکی یکی حذف کنم ❗️

۱۱_ دو تا قسمت برای اعلان بگذارین. منطورم اینه که اعلان های قسمت لایک رو از بقیه ی اعلان ها جدا کنین. خیلی وقت ها بقیه ی اعلان ها دیده نمیشن.

۱۲_ امکان جستجو بین تاپیک و پست های ذخیره شده رو بگذارین نه این که یکی یکی بگردیم ❗️❗️❗️

۱۳_ امکان دیس لایک رو هم خیلی از کاربران دوست دارن.

۱۴_ مثل قسمت کلینیک، همین کار رو در قسمت تاپیک کنین تا بشه ناشناس تاپیک زد.

۱۵_ قسمت رفتن به صفحه رو در قسمت پروفایل کاربرها بگذارین. ⬅️ این جوری سخته یکی یکی بین صفحه ها رفت جلو یا عقب ❗️

۱۶_ بعد از تعلیق کاربر بتونه تاپیکش رو قفل کنه نه این که باز باشه بقیه بیان بهش حرف بد بزنن ❗️

۱۷_ کاربری که تعلیق میشه ما بفهمیم که الان تعلیق هست.✅️

۱۸_ پیامک سالگرد عضویت و تولد برای کاربر نره.

۱۹_ بعد از تعلیق بشه توی خصوصی با نی نی یارها حرف زد.

۲۰_ روش حذف تاپیک رو مثل قبل کنین.

۲۱_ تعداد نی نی یارها برای حذف تاپیک بیشتر بشه. خیلی ها ناراضی هستن.

۲ تا نی نی یار ⬅️ niniyar_1 و niniyar_4 ⬅️ از بخش گفتینو به بخش تبادل نظر انتقال پیدا کنن.

توی بخش گفتینو که هیچ وقت جوابی نمیدن 😐

✅️✅️✅️ یعنی تعداد نی نی یارهای بخش حذف تاپیک ۳ تا بشه.

۲۲_ اگر بتونیم بعضی تاپیک ها رو مخفی کنیم هم خوبه.

۲۳_ اگر بتونیم پست بعضی کاربران توی تاپیک خودمون رو خود استارتر حذف کنه از خیلی از دعواها جلوگیری می کنه.

۲۴_ اسم نی نی یارها مثل قبل بشه. با گذشت چندین ماه هنوز خیلی ها نمی دونن.

۲۵_ این خیلی بده مثل چند قلوها نی نی یارها عکس هاشون مثل همدیگه هست 😐😐😐

۲۶_ وقتی تاپیکی تعطیل میشه یک اعلان به همراه لینک آن تاپیک برای آن کاربر ارسال بشه.

۲۷_ اگر نی نی یار تاپیکی رو تعطیل می کنه حتما دلیلش رو برای آن استارتر بفرسته.

۲۸_ نی نی یارها ملایمت بیشتری داشته باشن.

۲۹_ قسمت فراموشی رمز عبور خیلی وقته که خرابه. مخصوصا آن ها که با ایمیل ثبت نام کردن ❗️

۳۰_ تعداد نی نی یارهای بخش گفتینو قسمت برگشت کاربری رو زیاد کنین.

۳۱_ قسمت کلینیک هم خیلی ها میگن اصلا جواب نمیدن.

۳۲_ خود کاربر بتونه سوالاتش رو از قسمت کلینیک حذف کنه.

۳۳_ خود به خود بدون این که کاربر بخواهد آن کاربر رو از تعلیقی بیرون نیارین.

۳۴_ اگر کاربر به روش قدیم تعلیق هست برای بار دوم به روش جدید تعلیقش نکنین.

۳۵_ قسمت فنی در آینده جوگیر نشن بیایند تاپیک هایی که با گزارش تعطیل شده رو برگردونن 😐

۳۶_ بهتره قبل از این که یک طرح جدید بگذارین یا ساختار رو عوض کنین یک نظرسنجی بین کاربران بگذارین.

۳۷_ تبلیغات رو کمتر کنین یا حداقل آن تبلیغ پایین صفحه که یک دقیقه ای یک بار باید زد روش تا بسته بشه رو حذف کنین.

۳۸_ بشه بعضی کاربران رو بلاک یک طرفه کرد. یعنی آن ها پست ها و تاپیک های ما رو نبینن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام چه قدر قبلا خوب بود که اسم کاربری ها رو عوض می کردین.

سلام خوب نبود چون متوجه شدم تو همین یک ساعت هم عضو میشن میرن توهین میکنن یا شماره میدن بعد اسمشون رو عوض میکنن اب از اب تکون نمیخوره طرف از خصوصی اسکرین داره اسمشو هر چی میزنیم پیدا نمی کنیم فنی هم سرش شلوغه نمیاد بهمون بگه چرا پیدا نمیشه بعد یکیمون یادمون میاد این فلانی بود اسمش رو عوض کردیم ولی یادمون نمیاد اسمشو چی گذاشتیم کلا تغییر اسم ریسک زیادی داره

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar