2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواج دوممه از اولی یه پسر دارم ک پیش خانوادمه،الانم دوتا پسر دوقلو دارم شوهرم فوق العاده بددهن وعصبی خیلی اذیتم میکنه خیلی خوشگله ولی اخلاقش خیلی بده کتکم میزنه جرات ندارم حتی یه کلمه حرف بزنم وقتی خونست بچه هامم یک سالشونه میگه کلا صداشون درنیاد گریه کنن یا هرچیزی کتکشون میزنه نظرتون چیه 

تموم موهام سفید شده کارم اینه که فقط شبانه روز زجر بکشم  خانواده ی شوهرمم از من خوششون نمیاد اونا یه شهر دیگه ان ولی کامل از زندگیمون خبر دارن ،طلاقم نمیتونم بگیرم بخاطر اینکه هم ازدواج دوممه هم اینکه بچه هام گناه دارن

سلام

اسم کاربری شما ⬅️ mmmkugffdfcd

اگر خواستین اسم کاربری تون رو عوض کنین به نی نی یار 3 یا پنج بگین.

شرایط تغییر اسم:

🟠 تا ۴۸ ساعت بعد عضو شدن

🟠 تعداد پست ها کمتر از ۲۰ تا باشه.

🟠 یا این که تازه عضو شده باشن و اسم توهین باشه و مشکل داشته باشه.

✅️✅️✅️ امروز نی نی یار پنج هستن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

لطفا بهم کمک کنید چیکار کنم خیلی خسته ام خیلی اینقدر ب شوهرم محبت میکنم هیچ فایده ایی نداره یک ساعت خوبه باز شروع میکنه اون مجرد بود باهام ازدواج کرد

گاهی این بی مهری ها واسه اینه که ما به خودمون بیایم که برای عشق بزرگتری آفریده شدیم.

امير المؤمنين علي عليه السلام : عَلَيكَ بِالآخِرَةِ تَأتِكَ الدُّنيا صاغِرَةً ؛ 

در كار آخرت باش تا دنيا ذليلانه به تو رو آورد .

خلق را با تو بد و بد خو کند

تا تو را یکباره دل آنسو کند.

در ضمن عزیزم هر چقدر میتونی به والدینت احسان کن،در خوشبختی ت موثره

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.