دندونام زیاد مرتب نیست اصلا اطلاعاتی ندارم که باید چکار کنم ارتودنسی لمینت یا کامپوزیت میشه ،یکاره هم میترسم از دکتر بپرسم اونچیزی که خودش بلده رو پیشنهاد بده هزینهاشم بگید ممنونم
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی اگه من بودم اصلا بشون دست نمیزدم ارزش نداره بخاطر یه کوچولو کج بودن دندونامو دستکاری کنم و طول عمرشونو کم کنم
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عزیزم شما اطلاع داری اگر بخوام ۸ تا بالا و پایینو کامپوزیت کنم اول باید ارتودنسی کنم یا ن
اگه دندونات رو هم میخوابه باید اول ارتودنسی کنی، اما ماشالا جنس دندونات عالیه چرا نمیخوای این ریسکو کنی به نظرم همون دو تا رو کامپوزیت کنی کلی تغییر میکنی، اکثر اروپاییا از این ترفند استفاده میکنند
[QUOTE=304015871]اگه دندونات رو هم میخوابه باید اول ارتودنسی کنی، اما ماشالا جنس دندونات عالیه چرا نمیخوای این ...[/QUOTفدات شم مرسی 😘ااا واقعا من اصلا تو دندون اطلاعاتی ندارم پس دوتا جلوها کافیه😀