2777
2789

بچم اسهال و استفراغ گرفته ۱.۵ سالشه  صدتا دکتر بردم فرق نکرده اسهالشم عین آب هیچیم نمیخوره چیکار کنم ۵روزه کمکم کنید😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حتما باید آنتی بیوتیک مصرف کنه،ولی یه سری پسر منم اسهال شدید داشت شهرستان بودیم اونجا بهم گفتن تو یکم ماست یکم اسفند بریز و بده بخوره،این کارو کردم خیلی بهتر شد

اگه دکتر بردی و فرقی نکرده.. به نظرم ببر پیش یه خانوم کار بلد که از گلوی بچه آشغال در میارن... (مثل پوست تخمه، هسته ی گیلاس، استخوان ریز مرغ و....) 

خیلی شنیدم که بچه رو کلی بیمارستان چرخوندن اما در نهایت فهمیدن گلوی بچه چیزی گیر کرده بوده..بهش مگین بچه تُلد شده (ترکیش هم میشه قاروق فک کنم)