nilofareabi28 مدیر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 176 عنوان کلوموفین و آمپول hcg | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 45 پست سلام خانم ها کی با کلوموفین و آمپول hcg باردار شده خیلی برام مهم لطفا نظرتون رو بگید 1402/05/13 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilofareabi28 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 176 تو اقدام هر چیزی ممکنه ببینی چون ادم استرس میگیره بزار چند روز بگذره بیخیال باش خیلیی استرس دارم برعکس البته امروز. کمی پله بالا پایین کردم ها
nilofareabi28 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 176 بنظرتون چکار کنیم ؟ بریم دکتر ؟ جز صبر کاری نمیشه کرد
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 منن یخورده دیگه دارم من احتمال میدم از آمپول باشه و داریم پریود میشیم ، چون بی بی چک منفیه پس بارداری منتفی هست ، و اینکه بعد از موعد نمیشه گفت لک لانه گزینه 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
ftemo عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2562 خیلیی استرس دارم برعکس البته امروز. کمی پله بالا پایین کردم ها خیلی حساس شدی انشالله باردار باشی با پله چیزی نمیشهمنم خونم طبقه سومه اسانسور نداریم میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟
nilofareabi28 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 176 من احتمال میدم از آمپول باشه و داریم پریود میشیم ، چون بی بی چک منفیه پس بارداری منتفی هست ، و اینکه ... نمیدونم والا ولی اصلا به بی بی چک اعتماد نکن بارداری قبلی منو اصلا نشون. نمیداد
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 نمیدونم والا ولی اصلا به بی بی چک اعتماد نکن بارداری قبلی منو اصلا نشون. نمیداد من میگم تا فردا عصر صبر کنیم ببینیم پریود میشیم یا نه ، اگر نشدیم بریم آز 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
nilofareabi28 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 176 خیلی حساس شدی انشالله باردار باشی با پله چیزی نمیشه منم خونم طبقه سومه اسانسور نداریم لطفا دعام کن خسته شدم دیگه دو سال چشم انتظارم
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 لطفا دعام کن خسته شدم دیگه دو سال چشم انتظارم ولی خیلی جالبه ک شرایط ما شدیداً مثل همه ، حتی همین لکه بینی قهوه ای و روز تاخیرمون 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
ftemo عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2562 لطفا دعام کن خسته شدم دیگه دو سال چشم انتظارم انشالله که به زودی دلت شاد بشه میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟
nilofareabi28 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 176 من میگم تا فردا عصر صبر کنیم ببینیم پریود میشیم یا نه ، اگر نشدیم بریم آز بله تا فردا قطعا مشخص میشه تکلیفمون ولی هر اتفاقی افتاد برات بیا خبر بده انشاالله که بارداری
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 بله تا فردا قطعا مشخص میشه تکلیفمون ولی هر اتفاقی افتاد برات بیا خبر بده انشاالله که بارداری حتما میام خبر میدم شما هم حتما بیا 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
nilofareabi28 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 176 انشالله که به زودی دلت شاد بشه انشاالله ممنون عزیزم انشاالله شماهم نینیتون رو صحیح و سالم بغل میگیری
nilofareabi28 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 176 حتما میام خبر میدم شما هم حتما بیا حتما تا ببینیم خدا چی میخواد
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 حتما تا ببینیم خدا چی میخواد درخواست دادم قبول کن تا آیدی تلگرامم بفرستم 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞