2777
2789
عنوان

طلاق با دوتا بچه

348 بازدید | 10 پست

کسی بوده طلاق بگیره بچه هاشو نبینه چطور عادت کردین من خیلی استرس میگیرم قلبم تند تند میزنه نمیتونم به زندگیم ادامه بدم میشه عادت کردبه نبود بچه ها

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

دیگه طلاق اینارو هم داره عزیزم 

آدمی که میخواد طلاق بگیره باید خیلی خودش از نظر احساسی قوی کنه و ضعیف نباشه 

باید با منطق پیش بره

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتشونه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چند وقتشونه

شش ساله و دوسال هردو پسرن

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
دیگه طلاق اینارو هم داره عزیزم  آدمی که میخواد طلاق بگیره باید خیلی خودش از نظر احساسی قوی کنه ...

میدونم ولی من خیلی واسه بچه هام زحمت کشیدم خودم دست تنها بزرگ کزدم ولی شوهرم حتی اجازه نمیده ببینم این حقم نیست

میدونم ولی من خیلی واسه بچه هام زحمت کشیدم خودم دست تنها بزرگ کزدم ولی شوهرم حتی اجازه نمیده ببینم ا ...

عزیزم همه واسه بچه هاشون زحمت کشیدن اینم که شوهرت نمیزاره ببینی واسه اینه که احساسات مادرانه ات رو تحت فشار بزاره. و باعث بشه دوباره برگردی سر زندگیت 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
اجازه نمیده که نمیتونه . شما برو دادگاه تقاضای ملاقات بده و  الان جدا شدید ؟

نه از خونه بیرونم کرده فعلا بابام میگه صبر کن

عزیزم همه واسه بچه هاشون زحمت کشیدن اینم که شوهرت نمیزاره ببینی واسه اینه که احساسات مادرانه ات رو ت ...

اونکه میخاست برگردم سرمسعلع بیخود دعوا زاه نمینداخت