2777
2789

بچه ها چهار پنج ماهه خیلی تو زندگی باشوهرم به مشکل خوردم .قبلش دوبار سقط داشتم اعصابمون خیلی ضعیف شد .بعد از اون شوهر من دیگه درکم نکرد زیاد منم خیلی حساس و زودرنج شده بودم ...چند وقتی هست همه ش دعوا و اختلاف و تنش عصبی هست بینمون .

منم خیلی گیر میدم بهش خودم میدونم منم مقصرم .ولی همدیگرو دوست داریم .

چند روز پیش دعوای بدی کردیم زنگ زدم به پدرم گفتم میخوام جدا شم .پدرمم فقط از راه دور حمایتم میکنه .وقتی اومدم بیرون از خونه جلوی همه هر چی از دهنش در اومد بهم گفت .

الانم خانواده م همه ش میگن باید جدا شی حق نداری برگردی ...

من نمیخوام جدا شم میخوام مشکلمون و حل کنم .شوهرمم میگه عاشقتم طلاقت نمیدم .

حالا خانواده م همه ش دخالت میکنن .طلاقم بگیرم یه کاری میکنن که روزی صد بار آرزوی مرگ کنم .اخلاقشون خیلی خیلی مزخرفه ...

دعا کنید امروز مشکلم با شوهرم حل بشه .ازتون خواهش میکنم حتی شده یه دعای کوچیک در حقم کنید .

الانم خونه مادربزرگمم نمیخوام برم خونه پدرم .

تو عصبانیت تصمیم گرفتم الانم نمیدونم چه جوری حلش کنم.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

امیدوارم مشکلتون حل بشه و مطمعنم خیلی زود آشتی می‌کنید و بر میگردی سر خونه زندگیت. ولی به نظرم جلو شوهرت وانمود کن خانوادت میگن صد در صد طلاق تا بلکه قبول کنه بیاد با هم برید مشاوره و مشکلتونو حل کنید. 

خوشبخت باشید عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه زیادی ندارم ولی همین تجربه کوتاه بهم فهمونده ک مشکلات و دعواهاتونو نباید ب گوش خانواده هاتون برسونید اونا نمیتونن کمکتون کنن و بدتر آتیش میارن

دنیای بی کینه ، رویای من اینه...
امیدوارم مشکلتون حل بشه و مطمعنم خیلی زود آشتی می‌کنید و بر میگردی سر خونه زندگیت. ولی به نظرم جلو ش ...

ممنون عزیزم ...

حالم خیلی بده دعام کن لطفا .

حتما مشاوره میرم باهاش اگه برگردم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

انشاالله که حل میشه توکل بر خدا براتون تجربه شد که دیگه پدرو مادرتونو خبر نکنید  من براتون صل ...

ممنون عزیزم

من تجربه زیادی ندارم ولی همین تجربه کوتاه بهم فهمونده ک مشکلات و دعواهاتونو نباید ب گوش خانواده هاتو ...

اخه شرایط من یکم خاصه ...

شوهرمم خیلی بد اخلاق میشه یدفعه .

واقعا دیگه برگردم هیچوقت هیچ مشکلی و به خانواده م نمیگم .چون نه احترامم و نگه میدارن نه رفتار و حمایت خوبی دارن

اخه شرایط من یکم خاصه ... شوهرمم خیلی بد اخلاق میشه یدفعه . واقعا دیگه برگردم هیچوقت هیچ مشکلی و ب ...

بهترین کار همینه ک نگی . اگه میخوای قهر باشی خونه خودت قهر باش

دنیای بی کینه ، رویای من اینه...

سالهاست ازدواج کردم به غیر از یه سری مشکلات مالی که پیش اومد و بقیه متوجه شدند هیچوقت با هیچ کس حتی مادرم درد و دل نکردم نمیدونم نظر بقیه چیه ولی به نظر من کار درست اینه 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
سالهاست ازدواج کردم به غیر از یه سری مشکلات مالی که پیش اومد و بقیه متوجه شدند هیچوقت با هیچ کس حتی ...

میدونم خیلی اشتباه کردم .

آخه شوهرم خیلی بد شده ۴ ماهه .همه ش قهر میکنه .خیلی فشار رومه .وگرنه زندگیمون بد نبود

میدونم خیلی اشتباه کردم . آخه شوهرم خیلی بد شده ۴ ماهه .همه ش قهر میکنه .خیلی فشار رومه .وگرنه زندگ ...

ان شاءالله مشکلت حل میشه،نماز استغاثه به حضرت زهرا یا نماز کن فیکون از نت سرچ کن بخون

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
ان شاءالله مشکلت حل میشه،نماز استغاثه به حضرت زهرا یا نماز کن فیکون از نت سرچ کن بخون

فعلا پریودم عزیزم .

چشم ممنون .دعا کن امروز حل شه